Gündem Önce çarptı, sonra bıçakladı

Önce çarptı, sonra bıçakladı

Paylaş
Önce çarptı, sonra bıçakladı

Geçen yıl boşandığı hamile eşi Birgül Örmeci ile eşinin motosikletine çarptı sonra da gidip eski eşini bıçakladı

İzmir'in Beydağ İlçesi'nde, 33 yaşındaki Özgür Akkin yönetimindeki otomobiliyle, geçen yıl boşandığı, hamile eşi 28 yaşındaki Birgül Örmeci ile eşi 23 yaşındaki Erkan Örmeci'nin bulunduğu motosiklete çarptı. Akkin, daha sonra aracından inip, yere düşen 2 çocuğunun annesini öldürdü.

Haberin Devamı

Çiftçi Özgür Akkin, 8 evli kaldıktan boşandığı 2 kız çocuğunun annesi Birgül Örmeci ve eşi Erkan Örmeci ile, dün saat 15.30 sıralarında, bir markette, karşılaştı. Burada, eski eşini öldürmekle tehdit ettiği ileri süralen Özgür Akkin, çıkan tartışma ardından plakasız motosikletle marketten uzaklaşan eski eşi ve kocasını otomobiliyle takip etti.

ÖNCE ÇARPTI SONRA BIÇAKLADI

Akkin, Beydağ Garajı yakınında otomobiliyle Erkan Örmeci'nin yönetimindeki motosiklete çarptı. Ardından çarpmanın şiddetiyle asfalta fırlayan eski eşini çeşitli yerlerinden bıçakladı. Hamile olduğu belirlenen Birgül Örmeci öldü, eşi Erkan Örmeci ise, hafif yaralandı.

Özgür Akkin'in kendisini 1 yıl önce terkedip, boşanmaları ardından kaçtığı Erkan Örmeci ile evlendiği gerekçesiyle bir süredir iki çocuğunun annesi eski eşi Birgül Örmeci'yi tehdit ettiği öne sürüldü. Beydağ İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan Özgür Akkin'in işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Haberin Devamı