Türkiye (Son Dakika) Önce dövdü sonra motosikletle üzerinden geçti

Önce dövdü sonra motosikletle üzerinden geçti

Paylaş
Önce dövdü sonra motosikletle üzerinden geçti

Samsun'da 11 gün önce "Otomobil çarpıp kaçtı" denilerek ağır yaralı halde hastaneye getirilen S.D., taburcu olduktan sonra polise giderek, otomobil çarpmadığını, erkek arkadaşı Salih C.'nin kendisini dövdüğünü daha sonra da motosikletle çarpıp üzerinden geçtiğini söyledi.

İddiaya göre Salih C.(19), kız arkadaşı S.D. (14) ile tartıştı. İkili ayrıldıktan sonra aynı gün ilerleyen saatlerde tekrar yolda karşılaştı. Öfkesi geçmeyen Salih C., S.D.’ye bağırmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce Salih C., kız arkadaşını önce dövdü, daha sonra da motosikletiylle üzerinden geçti.

Haberin Devamı

Salih C., ardından ağır yaralanan kız için ambulans çağırdı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan S.D., Yoğun Bakım Ünitesi’ne tedavi altına alındı.

Salih C. ise polislere S.D.’ye yolda gezerken otomobilin çarpıp kaçtığını söyledi. Yoğun bakımdaki S.D.’nin ifadesi ise konuşamadığı için alınamadı. 10 gün boyunca hastanede tedavi gören S.D., sağlığına kavuştuktan sonra dün taburcu edildi. Hastaneden ayrılan S.D., hemen polise giderek, "Bana otomobil çarpmadı. Salih C. ile tartıştık. Beni tekme tokat dövdü. Aldığım darbeler sonrası yere düştüm. Daha sonra kendisine ait motosikletle üzerimden geçti. Gerisini hatırlamıyorum" diyerek şikayetçi oldu.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Salih C., ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, "Biz ailelerimizin de bilgisi ve onayı dahilinde birlikte yaşıyoruz. S.D., 3.5 aylık hamile. Ben niye böyle birşey yapayım? Daha önce de verdiğim ifadede belirtiğim gibi yolda yürürken otomobil çarptı. Çarpan otomobilin de plakasını alamadım. Ben bir şey yapmadım. Bana niye iftira atıyor anlamış değilim" dedi. İfadesinin ardından savcının tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk ettiği Salih C., Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

DHA