Gündem Önce itiraz sonra infaz

Önce itiraz sonra infaz

Paylaş
Önce itiraz sonra infaz

Gaziantep'te, boşanmaya çalıştığı eşi ve sevgilisini öldüren Mehmet Çatal, polise teslim oldu

İnşaat boyacılığı yapan Kazım Çatal ile 5 çocuk annesi Aysel Çatal çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaklaşık bir yıl önce boşamaya karar verdi.

Çift boşanma davası açarken, Aysel Çatal çocuklarını eşinin evinde bırakarak babasının evinde döndü ve burada yaşamaya devam etti. Bu arada da iddiaya göre kendisi gibi 5 çocuk babası olan oto tamircisi Cengiz Turgut ilişki kurdu.

"BOŞANIYORUZ, SENİ İLGİLENDİRMEZ"

Bu ilişkiyi duyan Kazım Çatal, daha önceden de tanıdığı eşinin sevgilisini yakalayarak sorguladı. Ancak, Cengiz Turgut ilişkiyi inkar etti. Bunun üzerine Kazım Çatal, dün gece yüzleştirmek üzere Cengiz Turgut’u otomobil ile eşinin ailesinin Çıksorut Mahallesi’ndeki evine götürdü.

Aysel Çatal’ın yaşlı anne ve babası diğer odada otururken, Kazım ve Aysel Çatal ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Aysel Çatal kocasına, “Biz seninle boşanıyoruz. Evet Cengiz ile birlikteyiz. Seni ilgilendirmez” dedi.

Bunun üzerine Kazım Çatal ruhsatsız tabancasıyla eşi ve sevgilisinin başlarına birer el ateş ederek öldürüp olay yerinden ayrıldı. Silah sesi üzerine odaya giren Aysel Çatal’ın anne ve babası, komşulardan yardım istedi.

"POLİS BEY, KARIMI VE SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜM"

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri aşıkların Aysel Çatal ile Cengiz Turgut’un öldüğünü belirledi. Aysel Çatal ve Cengiz Turgut’un cesetleri ise otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Cinayetten sonra yolda yürüyen Kazım Çatal devriye gezen polis ekibini durdurup, “Polis bey, ben karım ile sevgilisini öldürdüm” dedi. Gözaltına alınan Çatal, Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alındı.

Mehmet BULUT/GAZİANTEP (DHA)

2