Gündem 'Önce kafasını ve bacaklarını koparttım'

'Önce kafasını ve bacaklarını koparttım'

Paylaş
'Önce kafasını ve bacaklarını koparttım'

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde ikinci eşinden boşandıktan sonra bir ay önce bir erkek bebek dünyaya getiren ve bu bebeği parçalara ayıran Meral Bostan'ın ifadeleri tüyler ürpertti

Bandırma’da 17 Eylül Mahallesi’nde, bir ay önce Bandırma Devlet Hastanesi’nde dünyaya getirdiği bebeğini, evinde öldüren ve cesedini parçalara bölüp kafasını ve bacağını çöpe atan, vücudun kalan bölümlerini ise altıya bölüp, yatak odasında koli içersindeki toprağa gömen Meral Bostan hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Olay hastaneden taburcu olduktan sonra, Meral Bostan, bebeğin sağlık kontrollerini takip için eve gelen Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması görevlilerine, "Ben doğum yapmadım" demesi sonucu ortaya çıktı.

KOLİ İÇİNDE TOPRAK PARÇALARI

Gözaltına alınan ve polisin sıkıştırması sonucu ziyarete gelen ilk eşinden olan kızı Demet Ç.’ye (20) olayı anlatan Meral Bostan, evde yapılan aramada bebeğin koli içerisindeki toprakta parçalarının çıkması sonucu, bu kez cezaevinde ifade verdi.

"ÇOCUKLARIM GÖRMESİN DİYE POŞETE KOYDUM, ÇÜRÜDÜ"

Bebeğin babasının Balıkesir’den kamyon şoförlüğü yapan M.E. olduğunu söyleyen Bostan, bu kez farklı ifade verip, "Hastaneden taburcu olduktan sonra bebek ile eve geldim. Kızım ve oğlumun onu görmemesi için bebeği poşete koydum. Ölmüştü. Bir süre poşette kalan ceset çürüdü.

"ÖNCE KAFASINI VE BACAKLARINI KOPARTTIM"

Önce kafasını ve bacaklarını kopartıp çöpe attım. Sonra da, bağırsaklarını. Kalan parçaları ise yatak odasında koli içersinde toprakta sakladım. Polis kızımı sıkıştırınca suçumu itiraf etmek zorunda kaldım" dedi.

NÖBETÇİ MAHKEME TUTUKLADI

Meral Bostan’ın bebeğe ulaşılamayınca nöbetçi mahkeme tarafından suç unsurlarını ortadan kaldırmaması için tutuklandığı öğrenildi.

Cinayetin ortaya çıkmasından sonra Meral Bostan’ın, öldürdüğü bebeğin babası olduğunu söylediği M.E. Balıkesir de gözaltına alındı. M.E.’den polis, bebeğin DNA’sıyla karşılaştırmak için kan örneği aldı.

Erdem ÖZCAN/DHA