Türkiye (Son Dakika) Önce kendini bıçakladı sonra yalvardı!

Önce kendini bıçakladı sonra yalvardı!

Paylaş
Önce kendini bıçakladı sonra yalvardı!

5 kişinin cep telefonunu gasp ettiği ileri sürülen genç bir evde kıstırılınca kendisini bıçakladı

Olay saat 04.00’da Şişli Paşa Mahallesi Gülşen Sokak’taki 17 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre, 18 yaşındaki Emre Y., arkadaşıyla birlikte dün akşam saatlerinde Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınındaki bir parkta 5 kişinin cep telefonunu jilet zoruyla gasp etti.

Haberin Devamı

Olaydan sonra kayıplara karışan şüphelilerden biri, mağdurların verdiği eşkal doğrultusunda polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan gasp şüphelisi polise verdiği ifadesinde olayı Emre Y., ile birlikte gerçekleştirdiğini iddia etti. Bunun üzerine arama çalışmasına başlayan polis ekipleri, Emre Y’nin ablasının evinde gizlendiğini tespit etti. Harekete geçen ekipler zanlının saklandığı eve giderek gözaltına almak istedi. Ancak Emre Y., elindeki bıçağı önce göğsüne sapladı ardından da polise çekti. Yaralı halde polislere direnen Emre Y., sevgilisi 18 yaşındaki Begüm Ç.’nin olay yerine gelmesini istedi. Yaklaşık 15 dakika sonra Begüm Ç. eve gelerek sevgilisini ikna etti. Emre Y., evden çıkarıldı. Ancak ambulans olay yerine henüz gelmemişti. Bu sırada polis Emre Y.’ye ayakkabılarını giy dedi. Ancak Emre Y,, "Ayakkabıyı boşver beni hastaneye götür" diye polise yalvardı. Emre Y, polis otomobiliyle hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

"KIZ ARKADAŞI GELMESEYDİ TESLİM OLMAYACAKTI"

Emre Y’nin çok sayıda suç kaydının bulunduğunu, daha önce de cezaevinde yattığını belirten eniştesi Ferdi Küçükşeker, "Evimde çoluğum çocuğum vardı. Emre yaralı şekilde gelip eve girmiş. Yüzünden uyuşturucu kullandığını anladım. Attı kendisini arka odaya. Sonra memurlar geldi. Polislerle birlikte içeriye girdik. Önce bıçağı bana salladı, sonra da kalbine doğru sapladı. Kız arkadaşı gelmeseydi teslim olmayacaktı" dedi.

DHA