Türkiye (Son Dakika) Önce kızını evden çıkardı sonra da...

Önce kızını evden çıkardı sonra da...

Paylaş
Önce kızını evden çıkardı sonra da...

Tunceli'de dün akşam evde karısıyle tartışan Ö. Timdik, 12 yaşındaki kızını dışarı çıkardıktan sonra karısı Meral Timdik'i tabancayla başına ateş ederek öldürdü

Ö. Timdik (41), dün akşam henüz bilinmeyen nedende karısı Meral Timdik (38) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kızlarını dışarı çıkaran Ö. Timdik ile karısı arasında bağrışmaları duyan komşuları polise haber verdi. Eve gelen polis, Meral Timdik’i kafasına tek kurşun ateş edilerek öldürülmüş halde buldu.

Haberin Devamı

Tunceli Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından Meral Timdik'in cesedi otopsi yapılmak üzere Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayı duyan yakınları sinir krizleri geçirdi.

Eşini öldürdükten sonra olay yerinden eşine ait araçla kaçan Ö.Timdik'in teslim olması için polis ekipleri operasyon başlattı.

MOBESE kayıtlarından Pülümür ilçesine doğru gittiği tespit edilen Ö.Timdik'in cep telefonunu arayan ekipler, teslim olması için ikna etmeye çalıştı. Ekiplerin ikna çabasına olumsuz yanıt veren Ö.Timdik ile bir süre sonra iletişim kesilirken, kaçabileceği noktalarda güvenlik önlemleri alındı.

DHA-İHA