Türkiye (Son Dakika) Önce masaj sonra fuhuş

Önce masaj sonra fuhuş

Paylaş
Önce masaj sonra fuhuş

Samsun'da 44 yaşındaki M.I. adlı kadın kendisine ait masaj salonuna gelen müşterilerine 100 TL para karşılığı fuhuş yaptırdığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı

Olay bugün Samsun’un merkez Atakum ilçesinde meydana geldi. Polis yaptığı istihbarat çalışması sonucu M.I. adlı kadının işlettiği masaj salonunda yanında çalıştırdığı kadınları erkeklerle para karşılığı fuhuş yaptırdığı belirlendi.

Bunun üzerine masaj salonu önüne gelen sivil ekipler içerden çıkan ve ismi açıklanmayan bir erkeği durdurup sorguladı.

'CİNSEL İLİŞKİ İSTER MİSİN?'

Haberin devamı için ikinci sayfaya geçiniz

Bu kişi masaj yaptırdığını daha sonra masaj yapan kadının kendisine "Cinsel ilişki ister misin" demesi üzerine 100 TL karşılığında ilişkiye girdiğini söyledi. Bu kişi daha sonra serbest bırakıldı.

SERBEST BIRAKILDI

Alınan ifade doğrultusunda işyerine baskın yapan polis M.I. ile yanında çalışan ve müşterilerle cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen bir kadını gözaltına aldı. İşyeri sahibi ve diğer şüpheli suçlamaları kabul etmedi. Fuhuş yaptığı öne sürülen kadın ifadesi alındıktan sonra Kabahatler Kanunu uyarınca 189 TL para cezasına çarptırılıp serbest bırakıldı. İşyeri sahibi M.I. ise fuhuş için yer temin etmek ve fuhuşa aracı olmak suçlarından hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

DHA

2

Haberin Devamı