Gündem Önce onu, sonra kendini vurdu

Önce onu, sonra kendini vurdu

Paylaş
Önce onu, sonra kendini vurdu

Bitmeyen tartışmalar yüzünden ayrılmak isteyen 16 yıllık karısını kalbinden vuran servis şoförü koca, bir kurşun da kendi başına sıktı

Gaziantep'te dün saat 19.30 sıralarında Güvenevler Mahallesi’ndeki bir apartmanda silah sesleri duyuldu. Komşuların ihbarı üzerine polisler, sesin geldiği dairenin kapısını kırıp içeri girince Nadide Şahin (34) ile eşi Levent Mehmet Şahin’in (37) kanlar içinde cesetlerini buldu.

Yapılan incelemede, servis şoförü Levent Mehmet Şahin’in, yakınları tarafından barıştırılmalarına rağmen boşanmakta ısrar eden eşini kalbinden vurduğu, ardından silahı başına dayayarak intihar ettiği belirlendi. Cesetler otopsi için morga kaldırıldı. Nadide Şahin’in kâtip olarak çalıştığı adliyedeki arkadaşlarından biri, genç kadının eşi tarafından sürekli tehdit edildiğini açıkladı:

“Nadide, oğluyla birlikte 1.5 ay önce evden ayrılıp kendine ayrı ev tuttu. Ama hemen her gün kocasından tehdit telefonları alıyordu, bizden yardım istiyordu. Son olarak kendini korumak üzere bizden biber gazlı sprey istedi” dedi.

Mehmet BULUT/DHA

Haberin Devamı