Türkiye (Son Dakika) Önce otomobile sonra duvara...

Önce otomobile sonra duvara...

Paylaş
Önce otomobile sonra duvara...

Gaziantep'te freninin boşalması sonucu kontrolden çıkan, park halindeki bir otomobili sürükleyerek apartmanın bahçe duvarına çarparak duran çöp kamyonunun sürücüsü Ahmet Bayrakoğlu hayatını kaybetti

Kaza, öğle saatlerinde Hoşgör Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre; Şahinbey Belediyesi’ne hizmet veren taşeron bir firmada çalışan Ahmet Bayrakoğlu, kamyonuyla çöp topladığı sırada freni boşaldı. Freni boşalan aracı durduramayan Ahmet Bayrakoğlu, sokak üzerinde park halindeki plakası alınamayan bir otomobili de önüne katarak apartmanın bahçe duvarına çarparak durabildi.

Haberin Devamı

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri başına inşaat demiri saplanan Ahmet Bayrakoğlu’nun yaşamını yitirdiğini tespit etti. Evli ve 4 çocuk babası Bayrakoğlu’nun cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

'DAHA ÖNCE DE FRENİ BOŞALDI' İDDİASI

Öte yandan, Bayrakoğlu’nun iş arkadaşları, kaza yapan aracın daha önce de freninin boşaldığını iddia etti. Taşeron firmaya ait araçların bakımsız olduğunu ileri süren işçiler, her gün ölüm korkusuyla yaşadıklarını kaydetti. Kaza yapan aracı daha önce kendisinin kullandığını söyleyen Cuma Türkmen, "Arabaların frenleri kesinlikle bozuk. Bunu defalarca şirkete söyledik. Durumu söylememize rağmen bunlara bir çözüm bulunamadı. Taşeronun kucağına atılmış bir durumdayız. Ne bir denetleme var ne de başka bir şey var" dedi.

Haberin Devamı

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA