Dünya Önce sevdi sonra çöpe attı

Önce sevdi sonra çöpe attı

Paylaş
Önce sevdi sonra çöpe attı

Kaybettiği kedisini yolda bulunca bir süre sevdi sonra da çöp kutusuna attı

İngiltere'de bir kadının yol kenarında gördüğü kediyi çöp kutusuna atması cadde üzerinde bulunan bir evin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Kaybolan kedisini arayama başlayan Stephanie Mann kedisinin miyavlaması üzerine mahsur kaldığı çöp kutusundan yaklaşık 15 saat sonra kurtardı.

Haberin Devamı

Londra'da cumartesi günü Stephanie Mann sahibi olduğu 'Lola' adlı kediyi kaybetti. Evinin yakınlarındaki caddede yürüyen orta yaşlı kadın 'Lola' adlı kediyi görünce yanına yaklaştı. Kediyi bir süre seven kadın daha sonra Lola'yı hemen yanında bulunan çöp kutusuna attı ve kapağını kapattı. Kadın kediyi çöp kutusuna attıktan sonra olay yerinden uzaklaştı.

Kedisinin eve dönmemesi üzerine kedisini aramaya başlayan Stephanie Mann evinin birkaç metre uzağında bir kedinin miyaslamasını duydu. Miyavlama sesine doğru giden Stephanie Mann 'Lola' adlı kedisini yaklaşık tarafından 15 saat mahsur kaldığı çöp kutusundan kurtardı.

Orta yaşlı kadının Lola'yı çöp kutusuna atması bir evin güvenlik kamerası tarafından görüntüledi. Görüntüleri inceleyen polis kadının kimliği tespit ederek hakkında yasal işlem başlattı. Öte yandan görüntülerin televizyonların yayınlamasının ardından İngiltere'deki hayvansever dernekleri büyük tepki gösterdi.

Haberin Devamı

DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2566","2566","201008","2566-2.jpg");