Dünya Önce seviyor sonra dövüyorlar

Önce seviyor sonra dövüyorlar

Paylaş
Önce seviyor sonra dövüyorlar

İngiltere'de gözlerine kestirdikleri yaşlı erkekleri seks teklifiyle kandırıp evlerini soyan çetenin dört kadın üyesi yakalandı

SAMANTHA Rae, Sara Townley, Tracey Shields ve Lindsay Carrie adındaki dört kadın, Perth Kasabası’ndaki barları gezerek yaşlı erkek avına çıkıyorlardı. Gözlerine kestirdikleri ve seks teklifine ikna ettikleri yaşlı erkeklerin evlerine giden kadınlar soygundan sonra kayıplara karışıyorlardı.

Haberin Devamı

Dört kadının son kurbanı William Fulton (72) oldu. Samantha Rae (24), baştan çıkardığı Fulton’ın evinden 300 sterlin ve kredi kartlarını çalıp kayıplara karıştı.

Sinirlenip dövdü

Gözaltına alınan Rae, kefaletle serbest kaldı. Ertesi gün tekrar Fulton’ın evine giden Rae, yaşlı adamı daha fazla para vermeye zorladı. Sadece 5 sterlin alınca sinirlenen Rae arkadaşlarıyla birlikte yaşlı adamı dövdü. Yaşlı adamın ihbarıyla çete elemanları yakalandı.

Mahkemeye çıkarılan çete üyelerinden Sara Townley bir yıl, Lindsay Carrie 13 ay hapis cezası aldı. Samantha Rae ve Tracey Shields’ın davaları ise 2010’da görülecek. Benzer suçtan yargılanan Marion Townsley 31 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.