Magazin Önce sınır dışı edildi, şimdi teklif yağıyor

Önce sınır dışı edildi, şimdi teklif yağıyor

Paylaş
Önce sınır dışı edildi, şimdi teklif yağıyor

Meltem Cumbul, Hindistan'a giremedi ama şöhreti giderek büyüyor

Akşam gazetesinin haberine göre, Hindistan-Mumbai'deki 'Türk Film Günleri' etkinliğinin açılışına vize sorunu nedeniyle katılamayan Meltem Cumbul'a Hindistan'dan övgüler yağmaya devam ediyor. Ülkenin en yüksek tirajlı gazetelerinden 'Times of India'nın Mumbai Mirror ekinde yayımlanan makalede 'Gönül Yarası' filminin senaryosu, oyuncuları ve kurgusunun ülkede ayakta alkışlandığı belirtildi. Makalede, 'Filmin en güçlü tarafı oyuncuları' cümlesi yer alırken Cumbul ile ilgili olarak, 'Onun gülmesi herkesin içini güldürüyor. Şarkı söylerkenki sesi ise saf bir acı bırakıyor insanın içine' diye bahsedildi.

VİZE SORUNU NEDENİYLE GERİ DÖNMÜŞTÜ
Mumbai'de düzenlenen Türk Film Festivali'ne katılmak üzere Hindistan'a giden Cumbul, bir vize sorunu nedeniyle, Türk Konsolosluğu'nun girişimlerine karşın kente sokulmamıştı. Ülkenin başlıca tabloid gazetesi 'Mid Day', 'Yıldızın sınır dışı edilmesi Türk Konsolosluğu'nu kızdırdı' başlıklı haberinde, konsolos yardımcısının havaalanında kendisini beklemesine rağmen oyuncunun vize sorunları nedeniyle sınır dışı edildiğini yazmıştı. Haberde, Cumbul'un sahip olduğu vizenin tek girişlik olduğu ve bu hakkı, film çekimi nedeniyle eylül ayındaki Mumbai'ye sehayatinde kullandığı belirtilmişti.

Haberin Devamı

YEDİ TEKLİF ALDI
Cumbul, eylül ayında ünlü Hintli oyuncu Raj Kapoor'un oğlu Rishi Kapoor ile başrolü paylaştığı 'Tell Me Oh Khudaa' filminin çekimleri için Hindistan'da bulunmuştu. Yapımcılığını Hema Malini'nin, yönetmenliğini Mayur Puri'nin yaptığı filmden sonra ünlü oyuncuya Bollywood'dan 7 farklı teklif daha gelmişti.