Yaşam Once Upon A Time In Hollywood’un oyuncu kadrosu şekilleniyor

Once Upon A Time In Hollywood’un oyuncu kadrosu şekilleniyor

Paylaş
Once Upon A Time In Hollywood’un oyuncu kadrosu şekilleniyor

Quentin Tarantino’nun Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie’li yeni filmi Once Upon A Time In Hollywood’un oyuncu kadrosuna Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch ve Dakota Fanning gibi isimler dahil oldu

Quentin Tarantino'nun büyük merakla beklenip çekimlerine bu ay içerisinde başlanması beklenen yeni filmi Once Upon A Time In Hollywood‘u yakından takip ediyoruz.

Haberin Devamı

Başrollerde Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt‘in, oyuncu kadrosunda ise Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Michael Madsen ve Tim Roth gibi isimlerin yer alacağı kesinleşen filmin oyuncu kadrosu da şekillenmeye devam ediyor.

Deadline’ın haberine göre filmin oyuncu kadrosunda Damian Lewis, Luke Perry, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Clifton Collins Jr, Keith Jefferson ve Nicholas Hammond da dahil oldu. Filmde Lewis ikonik oyuncu Steve McQueen’e, Fanning Squeaky Fromme’ye, Hammond yönetmen Sam Wanamaker, Hirsch ise Jay Sebring’e hayat verecek.

1969’un Los Angeles’ında geçecek filmde artık Hollywood’ta tanınmakta güçlük çeken, Sharon Tate’in kapı komşusu Rick Dalton ile onun uzun süredir birlikte çalıştığı dublörü Cliff Booth’un hikayesini konu edilecek. Once Upon a Time in Hollywood’ta DiCaprio Rick Dalton’a, Pitt ise Cliff Booth’a hayat verecek. Margot Robbie ise filmde Sharon Tate olarak karşımıza çıkacak.

Haberin Devamı