Magazin Once Upon a Time in Hollywood'un vizyon tarihi değişti

Once Upon a Time in Hollywood'un vizyon tarihi değişti

Paylaş
Once Upon a Time in Hollywood'un vizyon tarihi değişti

Quentin Tarantino'nun hazırlıkları devam eden yeni filmi Once Upon a Time in Hollywood'un vizyon tarihi değişti. Sony Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği yeni filmin daha önce 9 Ağustos 2019'da vizyona girmesi planlanıyordu ancak iki hafta öne çekilerek yeni tarihi 26 Temmuz 2019 olarak belirlendi

Yönetmen Roman Polanski'nin 8.5 aylık hamile eşi Sharon Tate, beraberindeki dört kişiyle birlikte Charles Manson tarikatının üyeleri tarafından öldürüldü. Filmde Tate'in katli film endüstrisine girmeye çalışan bir TV oyuncusunun hikayesi üzerinden anlatılacak. Hatta 9 Ağustos tarihi aktristin ölümünün 50. yıl dönümü olması bakımından önem taşıyordu. Ancak yapım şirketinden gelen açıklamaya göre gün değişikliği yıl dönümüyle çakıştığı için değil yeni tarih yaz mevsiminde daha fazla vizyon imkanı vereceği için alındı.

Haberin Devamı

Hikayesi 1969'da geçen filmde Leonardo DiCaprio eski bir Vahşi Batı dizileri yıldızı Rick Dalton'ı canlandıracak. Brad Pitt de uzun süredir onun dublörlüğünü yapan Cliff Booth'u oynayacak. Artık tanıyamadıkları Hollywood'da ayakta kalmaya çalışan ikilinin tanıdıkları bir kişi vardır: Rick'in yan komşusu Sharon Tate. Filmin kadrosunda Margot Robbie, Dakota Fanning, Luke Perry, James Marsden, Damian Lewis, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Emile Hirsch, Clifton Collins, Keith Jefferson, Nicholas Hammond, Michael Masden ve Tim Roth gibi isimler de yer alıyor.