Gündem Önceki gün oğlunu dün de annesini kaybetti

Önceki gün oğlunu dün de annesini kaybetti

Paylaş
Önceki gün oğlunu dün de annesini kaybetti

Tekirdağ Şarköy'de servis ihalesine fesat karıştırdığı iddiasıyla tutuklanan Necdet Düzgen, birlikte tutuklandığı 32 yaşındaki oğlu Ender Düzgen'i önceki gün kalp krizinden kaybetti. 87 yaşındaki annesi Emine Düzgen'i de dün kaybeden Necdet Düzgen cezaevinden aldığı izinle cenazeye katıldı

Savcılık izniyle oğlunun ve annesinin cenaze törenlerine katılan Düzgen, jandarma ekiplerinin eşliğinde yakınlarını toprağa verdi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri geçen hafta, öğrenci servisi ihalesine fesat karıştırıldığı iddiası ile biri memur 13 kişiyi gözaltına aldı. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden kooperatif üyesi minibüs sahibi Ender Düzgen ve babası Necdet Düzgen’in de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi’ne konulmuştu.

Tutuklulardan Ender Düzgen, önceki sabah koğuşunda kalp krizi geçirdi. Koğuştan çıkarılarak ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne getirilen Düzgen, acil servis girişinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Düzgen’in cenazesi kesin ölüm nedenin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

CEZAEVİ ARACIYLA GÖTÜRÜLDÜ

Yapılan incelemenin ardından dün Ender Düzgen’in cenazesi memleketi Şarköy’e getirildiği sırada Necdet Düzgen’in hasta olan annesi Emine Düzgen evde hayatını kaybetti. Oğlunun ölüm haberiyle sarsılan Tekirdağ T Tipi Cezaevinde tutuklusu Necdet Düzgen’e bu kez de annesinin öldüğü haberi verildi. Savcılığın izniyle cezaevinden çıkarılan Necdet Düzgen, jandarma ring aracıyla getirildiği Şarköy’de oğlu Ender Düzgen ve annesi Emine Düzgen’in cenaze törenlerine katıldı.

Ayakta durmakta zorlanan Necdet Düzgen’i sivil ve resmi üniformalı 6 kişilik jandarma ekibi takip etti. Tekirdağ’dan geç getirildiği için öğle namazına yetişemeyen cenazeler için Düzgen’in evinin önünde cenaze namazı kılındı. Şarköy Müftüsü Arif Yeşiloğlu tarafından kıldırılan namazın ardından Necdet Düzgen, annesi ve oğlunu ilçe mezarlığında toprağa verdi. Bir süre mezarlıkta taziyeleri kabul eden Necdet Düzgen daha sonra getirildiği tutuklu sevk aracıyla Tekirdağ T Tipi Cezaevine götürüldü.

Nuri ÇAĞLAR/DHA

2