Spor Önder Özen: Her şeyden haberim var

Önder Özen: Her şeyden haberim var

Paylaş
Önder Özen: Her şeyden haberim var

Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında 9 Mart Pazar günü Eskişehirspor ile yapacakları maçtan üç puan beklediklerini söyledi.

BJK TV’ye yaptığı açıklamada, ligin en az gol yiyen takımlarından birisi olan Eskişehirspor karşısında her takımın zorlandığını belirten Özen, "İyi savunma yapan, sert bir takım. Deplasman karnesi de kötü değil. İlk maçı deplasmanda kazanmıştık. Dilerim buradaki maçı da kazanırız. ’Ev sahibi olduğumuz maç’ diyemiyorum. Çünkü neresi evimiz, henüz onu hissetmediğimiz için söylemiyorum. En azından deplasman değil, seyahat edeceğimiz bir maç değil. Üç puan bekliyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Taraftardan destek isteyen Özen, "Taraftarlarımız, bu sezon gelebildikleri tüm maçlarda bize destek verdi. Son maçlarda sayı azdı ama destek etkiliydi. Oyuncularımız, iç saha maçlarını biraz daha kalabalık önünde oynamak ister" ifadelerini kullandı.

Jimmy Durmaz ve Tuncay Şanlı’nın transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını kaydeden siyah-beyazlı takımın idarecisi, haberlerin ne maksatla olduğunu tahmin edebildiğini, bu konuda bir girişimlerinin bulunmadığını söyledi.

Futbolcuların gece hayatı

Özen, Medical Park Antalyaspor maçının ardından oyuncuların geç saatlere kadar dışarıda kaldıkları yönündeki haberlere de değindi.

Ligde 16. hafta mücadelesi öncesinde futbolcularla bir toplantı yaptığını anımsatan Özen, şöyle devam etti:
"Biz gece yaşantısı veya gündüz yaşantısı diye değerlendirme yapmıyoruz. İş yaşantısı ve serbest kalan zamanlar olarak değerlendiriyoruz. Ligin 16. haftası öncesi oyuncularla yaptığım toplantıda, zamanlama konusunda hassas olduğumu ilettim. Kimsenin özel hayatına müdahale etmeyeceğimi, kimsenin de buna müdahalesine izin vermeyeceğimi aktardım. İyi profesyoneller olduklarını düşündüğümü söyledim. Doğru zamanda, kendilerine yakışanı yapacaklarını aktardım."

Haberin Devamı

Futbolcularla her akşam telefonla konuştuklarını, oyuncuların nerede olduklarını bildiğini anlatan Özen, "Aşağı yukarı her akşam, futbolcularla telefonla konuşuruz. Bunu hafiyelik anlamında yapmam. Nerede olduklarını bilirim. Ne zaman dışarıya çıkmaları gerektiğini, bana sorarlar. Ben de söylerim. Bu izin alma, izin verme şeklinde gerçekleşmez. Bilgi paylaşımıdır. Onları zorla tutmam. Kimsenin hakkı yoktur. Kimsenin de oyuncuların yaşantısını sorgulama hakkı yoktur. Uzun süreden beri, oyuncular dışarı çıkmadılar. Özellikle kafalarını dağıtmaları için izin vermiştik. Çıkmalarını ben özellikle istedim. Son derece ölçülü bir akşam geçirdiler. Orada yalnız değillerdi. Takım personelinden arkadaşlar oradaydı. Ne olup bittiği konusunda bilgim var" şeklinde konuştu.

AA