Spor Önder Turacı'nın gizemli kazası!

Önder Turacı'nın gizemli kazası!

Paylaş
Önder Turacı'nın gizemli kazası!

Kaza sonucu bileği kesilip ameliyata alınan Fenerbahçeli futbolcu Önder Turacı'nın başına ne geldi?


Fenerbahçe camiası bu sabah gelen şok bir haberle sarsıldı. 'Ev içinde yaşadığı bir kaza sonucu' sağ el bileğinde atardamarı kesilen Önder Turacı 2 saat süren acil bir ameliyata alındı. Bununla birlikte, Önder'in intihar girişimide bulunduğu ya da eve alkollü gelip cam sehpayı yumrukladığı iddiaları da havada uçuştu. Kulüpten yapılan açıklamada ise, futbolcunun duştayken ayağı kayması sonucu böyle bir olay yaşandığı bildirildi.

Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde Önder Turacı'yı ameliyat eden Doç. Dr. Ufuk Nalbantoğlu, Fenerbahçeli futbolcuda cam kesiği olduğunu ve başarılı bir ameliyat ile sağlığına kavuştuğunu söyledi.

Haberin Devamı

EV İÇİ KAZASI

Nalbantoğlu düzenlediği basın toplantısında Önder'in ev içinde yaşadığı bir kaza sonrası 03.00 civarında radial atar damarında ve el bileği kirişinde yaralanmaya yol açan bir sorunla bir polikiliniğe başvurduğunu ve buradaki ilk müdahalesinin çok başarılı olduğunu söyledi. Kanamanın durdurulduktan sonra Önder'in 05.00 gibi hastanelerine getirildiğini belirten Nalbantoğlu; önce hastanın durumuna baktıklarını ve 9.30 gibi ameliyata aldıklarını, bunun nedeninin de kan tahlilleri ve testlerinin yapılması zorunluluğu ve bu işlemlerin de yaklaşık 4 saat sürmesinden kaynaklandığını açıkladı.

2-3 HAFTA İÇİNDE OYNAYABİLİR

Bulgularda radial artar ve kiriş yaralanması söz konusuydu diyen Nalbantoğlu; "Sağ el bilek seviyesindeki kesi ve buna ait damar ve kirişler primel olarak onarıldı. Yaklaşık 2 saat süren bir ameliyat ile hasta kendine geldi. 10 gün kadar istirahat edecek. 10. gün antrenmanlara dönmesinde bir sakınca yok, 2-3 hafta içinde maça çıkabilir."diye konuştu.

Haberin Devamı

ALKOL TESTİ YAPILMADI

Nalbantoğlu sorular üzerine ise "Olay cam kesisi olarak görülüyor, sırt tarafında da bir iki kesik var" derken, alkol testi yapılıp yapılmadığına dair bir soruya karşılık ise; "Biz alkollü olup olmadığına bakmadık, rutin testleri hemen yapmamız ve müdahalenin devamını yapmamız gerekiyordu. Sonuçta adli veya trafik kazası olsa durum farklı ama böyle bir şey olmadığı için biz alkollü olup olmadığına bakmadık" cevabını verdi.

DUŞ ALIRKEN AYAĞI KAYMIŞ!

Fenerbahçe kulübünün internet sitesindeki habere göre, oyuncunun menajeri Doğan Ercan, Önder'in sabah evinde duş alırken ayağının kaydığını ve tutunmak isterken düştüğünü söyledi.

Ercan, ''Önder sabah duş alırken ayağı kayınca duşakabine tutunmak isterken düşmüş. Bu sırada duşakabinin camı kırılınca elinde kesik meydana gelmiş. Kendisi fazla kan kaybetmiş. Şu anda ameliyattan yeni çıktı ve genel durumu iyi. Henüz kendine gelemedi'' dedi.

"İNTİHAR ETMEDİ"

Önder için ''İntihar etti'' şeklinde çıkan dedikoduların doğru olmadığını kaydeden menajer Doğan Ercan, ''Kesinlikle böyle bir şey yok. Duş yaparken gerçekleşen bir yaralanma. Kendisi ailesiyle oturuyor. Annesi olay nedeniyle çok üzüldü'' diye konuştu.

Haberin Devamı

Öte yandan, Önder'in annesinin hastanede baygınlık geçirdiği ve kendisine teskin edici iğne yapıldığı öğrenildi. Önder Turacı'nın geceyi hastanede geçirdikten sonra yarın taburcu edilmesinin beklendiği ve bir hafta, on gün içerisinde de antrenmanlara başlayabileceği dile getirildi.

İDDİALAR HAVADA UÇUŞUYOR!

Diğer yandan, Önder Turacı'nın yaralanma nedeniyle ilgili olarak çeşitli iddialar ortaya atılmaya devam etti. İlk önce intihar girişiminde bulunmuş olabileceği, daha sonra ise banyoda düştüğü için kazanın meydana geldiği ileri sürülürken, son olarak da evinde alkollü bir şekildeyken nişanlısıyla yaşadığı tartışmada cam sehpaya yumruk attığı için elinde kesik oluştuğu iddiası ortaya atıldı.