Bilim - Teknoloji One M9+ böyle mi olacak?
Paylaş
One M9+ böyle mi olacak?

HTC'nin phablet'i One M9+'dan yeni görüntüler internette boy göstermeye devam ediyor!

HTC bu yıl, Mobil Dünya Kongresi'nda tanıtılan yeni amirali One M9'la yetinmeyecek. Onun yanında şimdilerde phablet kategorisinde yer alacak olan modeli One M9+'ı çıkartmak üzere çalışmalarını sürdürüyor; en azından söylentiler bu yönde. One M9+'a ait olduğu iddia edilen görseller de internette boy göstermeye devam ediyor. Son karelere göre HTC'nin yeni "büyük" amirali genel hatlarıyla One M9'la aynı biçimde olsa da pek çok açıdan gözle görülür farkları da beraberinde getirecek.

Sızan detaylara göre One M9+, 150.9 x 72.5 x 10.15 mm boyutlarında olacak. One M9+'la One M9'un yan yana olduğu bu görüntülere göre aradaki fark yalnızca boyut değil. 5.2 inç ekrana sahip olacağı bilinen One M9+, ön yüzden bakıldığında alt kısımda birtakım farklılıklar sunuyor. Boomsound hoparlörler ikiye ayrılarak ortasına yerleştirilen fiziksel butonu burada net biçimde görmek mümkün. Bu butonun parmak izi tarayıcısı olarak çalışacağını da söyleyelim.

One M9+'ın arka yüzüne baktığımızda burada da farklılıklar göze çarpıyor. One M9+'ın Duo kamera kullanacağını görüyoruz. Öte yandan kameranın biçimi de One M9'a göre farklılık içeriyor. Şimdi hep birlikte One M9+'un tanıtılacağı günü bekliyoruz.

Haberin Devamı

Resimlerle: Galaxy S6'da olan, iPhone 6'da olmayan 6 özellik!

Kaynak: CHIP Online