Bilim - Teknoloji OnePlus 5T fiyatı ile de fark yaratacak
Paylaş
OnePlus 5T fiyatı ile de fark yaratacak

OnePlus’ın önümüzdeki günlerde resmen tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli, özellikle tasarımıyla fark yaratıyor. Şimdiye kadar çerçeveli modellerle karşımıza çıkan Çinli üretici, OnePlus 5T ile yeni tasarım çizgisine de ilk adımını atmış olacak

Peki teknik özellikleri hemen hemen OnePlus 5 ile aynı olan OnePlus 5T fiyatı ile de aynı benzerliği yakalayabilecek mi?

OnePlus, akıllı telefon sektörünün en yeni isimlerinden birisi. Çok köklü bir geçmişe sahip olmayan Çinli üretici, amiral gemisi sınıfındaki modelleri neredeyse maliyetine fiyatlarla satarak, sektörde hızlı bir büyüme yakalamıştı.

Yakın geçmişe baktığımızda da OnePlus’ın bu pazarlama stratejisinden çok kopmadığını görüyoruz. Yeni satışa sunulacak olan OnePlus 5T modeli de pazardaki diğer modellere nazaran daha ucuz bir etikete sahip olacak gibi.


FİYATI DAHA UYGUN


Çinli üretici ile uzun yıllardır başarılı bir iş ilişkisi yürüten O2, OnePlus 5T’nin satışa sunulacağı ilk adreslerden birisi. O2’ye yakın bazı kaynaklardan alınan bilgiye göre, OnePlus 5T fiyatı 500 pound olacak. Bu fiyatın piyasadaki diğer modellerden daha uygun olduğunu söylemek mümkün.

Muhtemelen OnePlus 5T Avrupa fiyatı da 600 euro civarında olacaktır. Benzer modeller için 700 – 800 euro istenilen bir bölgede, OnePlus 5T için istenen 600 euroluk fiyat uygun gibi görünüyor.
Fakat yine de hatırlatmamız gerekiyor. OnePlus 5 ile OnePlus 5T arasında sistemsel açıdan pek bir farklılık bulunmuyor.