Bilim - Teknoloji OnePlus 6 cam gövde tasarımına sahip olabilir
Paylaş
OnePlus 6 cam gövde tasarımına sahip olabilir

OnePlus 6’nın tanıtılmasına artık sayılı günler kaldı. Her ne kadar Çinli üretici bu konu hakkında net bir tarih vermemiş olsa da son dönemde yapılan paylaşımlar, tanıtım tarihinin pek de uzak olmadığını gösteriyor.

Akıllı telefon sektörünün hırçın çocuğu OnePlus, uygun fiyatlı amiral gemisi modelleri ile kısa süre içerisinde geniş bir kullanıcı kitlesine erişmeyi başarmıştı. Aradan geçen yıllar, Çinli üreticiyi daha da güçlendirdi. Elbette bunun temelinde, OnePlus’ın agresif fiyat politikasından ödün vermemesi yatıyor. Keza önümüzdeki günlerde tanıtılması beklenen OnePlus 6 modelinde de aynı fiyat politikasının devam etmesi bekleniyor.

OnePlus6 ile ilgili son resmi paylaşım geçtiğimiz gün yapıldı. Çinli akıllı telefon üreticisi, OnePlus 5T ve 6 modelini aynı karede barındıran bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Bahse konu fotoğraf karesine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sizlerin de tahmin edebileceği üzere fotoğraf karesinde alt tarafta bulunan model OnePlus6. Bunu telefonun yan çerçevelerinden rahatlıkla anlayabiliyoruz. Bu kareden telefon hakkında çok bir detay çıkarmak mümkün değil. Sadece anten çizgilerinin oval kısımdan yukarıya geçmediğini görüyoruz. Bu da OnePlus 6’nın cam tasarıma sahip bir arka panele sahip olabileceğini gösteriyor. Zaten bu konu hakkında son günlerde bazı sızıntılara da tanıklık etmiştik. Fakat daha net bir görsel sızdırılmadan OnePlus 6’nın arka paneli hakkında net bir yorumda bulunmak doğru olmayacaktır.