Dr. Haydar Dümen Onlar doğuştan şanslı
HABERİ PAYLAŞ

Onlar doğuştan şanslı

Haberin Devamı

Cinsellikte kadınlar çoğu zaman geri planda kalıyor, erkeğe isteklerini, mutlu olduklarını ya da canlarının yandığını bile söyleyemiyorlar. Tabii zamanla da ilişkiden soğuyorlar. Ama öyle kadınlar var ki onlar şanslı azınlık. Cinsel yönleri güçlü, beklentilerini söyleyebiliyorlar. Ancak önemli olan dengeyi sağlayabilmek...

GÜNÜN SORULARI

Kızlık zarımı dikebilir miyim?

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. Kızlık zarımı tamir edebilir miyim?

CEVAP
Sevgili okurum, tamir mi edeceksin yoksa tamir mi ettireceksin? Birinci şık üzerinde duruyorsan mucizeler yaratan doğal yöntemler üretenler senin peşine takılırlar. Bu konu üzerinde formüller yaratıp piyasaya sürerler. Aman dikkat! Safari avına çıkıp da bir serçeyle dönenlerden olma. Tamir ettireceksen bu konuda da dikkatli olmalısın. Bilinmez, tamirata malumat katıp, “Tamirata gerek yokmuş” diyenler bile çıkabilir. “Yırtılan kızlık zarını dikiş makinesiyle diktirebilir miyim?” diyen uçuk sorular da almıştık. Onların yanında senin sorun çok masum kaldı. Atı alan, yani aşkından sarsıldığın o zıpır Üsküdar’ı geçti. Şimdi Ankara’nın göbeğinde caddede bir kafeyi kendine mekan edindi. Bir yandan sokağı tarıyor, öte yandan komşu masadaki kıza kur yapıyor. Şimdiye kadar 12 kızın zarını zarladı pardon zorladı. Dördü esnekti, kanamadı. 4’ü bu travmayı hafif atlattı. Geri kalan dördünde ise sendeki gibi kanadı. Peki bu erkeğe ne oldu? Kim akıl verdi, kim hesap sordu? Kızlık zarını jinekologlar dikebilir. Gerdekten birkaç gün önce dikilenlerde kanama olur. Bir hafta sonra dikişler atar. Bu arada dikkatli olun, “Diktim” deyip dikmeyen olursa kız ne yapar? Hiç!...

15 yıldır musluk akıyor acaba sular kesilir mi?

Her gün 2 kadınla birlikte oluyorum. 15 yıldır durum böyle. 15 senedir musluk aktığından dolayı ileride su kesintisi yaşar mıyım? RUMUZ: FINDIK



CEVAP
‘Ula dadaş boş musun, dolu musun, hoş musun?’ Değerli okurum, 3.5 yıl Erzurum Numune Hastanesi’nde mesleğimin insanlık kalitesini öğrendim. Bunun için Erzurum diliyle seslendim. Ula okur, evli misin, bekar mısın yoksa sen bir can yakar mısın? Kararım yaşınla ve ailen varsa eşinle de ilgili olacak. Dışarıda iki kadın, birini sabah, ötekine akşam diye mi sıraladın? Ya da sözlerinle yan basan sarhoş musun? Yani ne dediğinin farkında mısın? Belki bu konuda sıfırı tüketmiş, hedefi de vurmuş bir yaşlısın. Öyleyse bunun tıptaki adı ruhsal mastürbasyondur. Gerçeğini bulamayınca hayalle doyum denir. Dinleyenler “Anlat anlat iyi oluyor” derler. Doğu illerinde görev yapan bir doktor İstanbul’a gelmiş. Dönüşünde arkadaşlarına anılarını anlatırken “Boğaz’da bir lokanta, mehtap denize vurmuş, dalgalar kıpraşıyor. Masamda dünya güzeli bir kadın. Kadının konuşmaları ruhuma işliyor. Solo keman, müzik öylesine...” Ötekiler doktorun her cümlesinde finali bekliyor. Son aşamada doktor “Arkadaş ben hayatımdaki en lezzetli ciğer tavayı orada yedim” deyince tümü üzerine doğru yürüyerek “... ok ye” derler. Ben sana afiyet olsun diyorum, başka ne söyleyeyim. Kurmuşsun düzeni ben ne diyeyim?

Vajinamda kaşıntı var

Eşim 28, ben 26 yaşındayım. Biz çocuk istediğimiz için korunmuyoruz. Bir haftadır vajinamda kaşıntı, yanma var. Acaba ne yapmam lazım?



CEVAP
Sevgili okurum, temizliğe dikkat. Mantardan korunmak için her gün iç çamaşır değiştirmek ve gerekirse uzmandan yardım almak şart. Gelelim çocuk sorununa; eşinin spermleri sayılsın. Çocuk yapmaya yetecek yetenek ve sayıda iseler belki seninle ilgili bir sorun vardır . Zaman daha erken. Ama mutlaka çözüm arıyorsanız ikiniz de hekime başvurun.

Hamile kalır mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşım ile ilişkiye girmeye çalıştım. Zevk suyu geldi. Sadece vajinasının üstüne sürdüm ama içine girmedim. Sizce hamile kalmış mıdır?

CEVAP
Değerli okurum, büyük ihtimalle hayır.

Kadınlara yaklaşmak bile istemiyorum


15 yaşındayım. 2 ay önce mastürbasyon yaptım ve ilk kez boşaldım. O günden sonra kadınlara yaklaşmak istemiyorum.



CEVAP Sevgili çocuğum, biraz sabırlı ol. Yaşın çok küçük. Gelişme çağındasın. Aklını cinsellikle bozma. Geleceğin kuyusunu kazma. Kadına, kıza yaklaşma yaşı değil daha. Sonra pişman olursan zorluk yaşarsın. Doğanın üzerine gidip zorlama. Yani iştahsız yemek yeme.

Sevgilim hamile mi?

22 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Ben boşaldım ama üzerimizde pantolon ve iç çamaşırlarımız vardı. Kızın hamile kalma olasılığı var mı?

CEVAP
Değerli okurum, hiç üzülme. Ne hamile ne mamile. Psikolojik sıkıntı yaşıyor. Keyfinize bakın gebelik söz konusu değil.

Çok seksiymişim

Seksi bir kadın olduğum söylenir. Dost bildiklerim bile cinsel ilişkiye girmek istiyor. Bakire bir kızım, ne olur bana yardım edin.



CEVAP
Sevgili okurum, neyine yardım edeyim? Doğanın cinsellik donanımı güçlü yarattığı bir başyapıtsın. Elinde son derece güçlü bir araba motoru var. Ya da üzerine bindiğinde şaha kalkmış bir atın var. Bunlarla gurur duymalısın. Yapacağın şey gaz ve fren ayarını dengelemen. Yani sen Ferrariysen ve dışarıdakiler bu arabaya hayranlıkla bakıyorlarsa ne güzel. Ama gaz pedalı içeride avuç içi kadar bir şey. Olay budur, keyfine bak.

Çok bağırıyormuşum

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sevişirken çok zevk alıyorum. Sevgilim çok bağırdığımı söylüyor. Bu yüzden aramız açıldı. Ne yapmam gerekir?

CEVAP
Sevgili okurum, orgazm sırasında birçok değişik tepkiler olur. Senin gibi bağıranlar, kahkaha atanlar, hıçkıra hıçkıra ağlayanlar görüp bildiklerimiz. Zevk alıyorsun, bu bir şans. Benim önerim bağırmanı konu komşu duymasın. Sonra evlendiğinde oturduğun apartmanda herkes “Hadi gene iyiydin iyiydin” diye sana gülerek bakarlar. Onun dışında bir sorununu görmüyorum. Keyfine bak.

Dikilen kızlık zarı anlaşılır mı?

21 yaşındayım, dikilen bir kızlık zarını ilk ilişkide nasıl anlarız?



CEVAP
Değerli okurum, hiçbir şekilde anlayamazsın. Genelde beklediğiniz kan değil mi? Zar gerdek gecesinden bir iki gün önce dikilmişse kanama olacaktır. Sizin beklediğiniz de kan olduğuna göre o kanı göreceksiniz. Kanı görünce de kıza diyeceğiniz bir şey kalmaz. Fiziksel olarak da bir şey anlamadığınıza göre kafanızı böyle şeylerle yormayın. Kızların, eşinizin etine değil, ruhuna bakın. Çıkış yolunun ve mutluluğunuzun haritası orada.

Prezervatif kullanmadım...

18 yaşındayım. Bir hayat kadınıyla ilişkiye girdim. Ama prezervatif kullanmadım. Acaba hastalık kapmış olabilir miyim?

CEVAP Değerli okurum, ortaya çıksaydı şimdiye kadar çıkardı. Geç ortaya çıkan bir mikrop almışsan yapılacak bir şey yok. Çok şüphen varsa doktora başvur.

Hastalık kapar mıyım?

18 yaşındayım. İlk cinsel deneyimim için geneleve gideceğim. Giderken yanımda prezervatif götüreceğim ama bir hastalık kapmaktan korkuyorum. Ne yapayım?



CEVAP Değerli okurum, ben hastalık kapmayacağına inanıyorum.

Erken boşalıyorum

29 yaşındayım ve nişanlıyım. Erken boşalma için ne önerebilirsiniz?

CEVAP Değerli okurum, evlilik koşullarında tedavi edilebilir. Ama uzaktan önerilerle olmaz. Bu kadarını bilmeni isterim.

7

Sıradaki haber yükleniyor...
holder