Dr. Haydar Dümen Onlar oyuncak değil
HABERİ PAYLAŞ

Onlar oyuncak değil

Haberin Devamı

Gençler, cinsellik için sabırsızlanıyor, zamanından önce harekete geçiyor. Başarısız olunca ya da başları derde girince de şaşkına dönüyorlar. Beyler, kızlara karşı nazik olun, onlar sizin ne köleniz ne de oyuncağınız. Önce flört edin, sevin, sevilin. Vakti gelince cinselliği yaşarsınız

BÖYLE SORU YOK!

Ya düğünde de belli olursa?


25 yaşındayım. Bir kızla konuşunca hemen penisim sertleşiyor. Düğünümde de böyle olur diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurlarım, vallahi alemsiniz. Yoksa sizler çok özelsiniz de bu sayfaya şans eseri mi düşünüyorsunuz? Bir de tersini düşünelim, seninkisi nazlansa, üşense, “Nimeti görmeden hamle yapamam, ağız bile şapırdatamam” dese yana yakıla mail atardın. Sanki ocağına ateş, yüreğine de telaş düşmüş halde bana ulaşmaya çalışırdın.

Düğün olacak da o sırada sen dışarıdan, o içerden müziğe uyarak dans edeceksiniz!!! “Ne yapacağım?” diyorsun. Konuklar önce geline biraz da sana bakmaktan gözlerini aşağıya çevirmeyecek. Üstelik merak bile etmeyecek. Onlara ne ki!!! Zaten akşam kıyamet kopacak. Niyet, hazineye ulaşacak, gerisi çal şu gaydayı, dinlesin damat adayı olacak.

Boyu normal mi kilo versem uzar mı?

19 yaşındayım. Kilom 110, boyum ise 1.75. Cinsel organım 11 santim. Kilo verince ne kadar uzar?

CEVAP

Değerli okurum, 10 yıl önce bir üst düzey yönetici telefonda bana sorular sormuştu. Yanıtlarım onu memnun etmiş, “Hocam son sorumu soruyorum” demiş ve penisinin boyunu sormuştu. Ben 15 santim deyince, bir oh çekti! ‘Ne oldu sayın müdürüm?’ dedim. “Benimki 17 santim, 2 milim” diye cevap verince bu kez ben afallamıştım!!!

Bu 2 milim nasıl ölçülür? 2 milimden medet umup, onunla erkekliğin doruklarına çıkmayı halay etmesi işte o benim pes ettiğim noktaydı. Değerli okurum, vajinanın boyu 8 santim, ilk 2 santimi duyarlı, bunun için mahalle mahalle davul çaldıracağım sanırım!

Çünkü kimse söze inanmıyor. Ben ölçüyü vereyim de milimetrik yanılma olursa onu da ölçüm cetvelinin ucunda ara. Penisin normaldir.

4-5 defa mastürbasyon yapıyorum

18 yaşındayım, günde en az 4-5 defa mastürbasyon yapıyorum. Bu durumdan kurtulmak istiyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ‘İrade nasıl gelişir’den önce olumsuzlukları anlatayım. Mastürbasyondan sonra yeminler, söz vermelerle irade 1 saat kadar güçlenir. İki saat sonra güçlü gibi gibi olur. 3 saatte düğün dernek gidersin, irade tuzağını kurmuş, seni avlamış, avcunun içine almıştır.

Demek ki bu konuda yemin memin geçerli değil. Günde 4-5 mastürbasyon ağaç kurdu gibi kemire kemire cinselliğin ruhunu eritir. Evlendiğinde eşine de “Yandım Allah” dedirtir. Çünkü bu saplantı uzun yıllar sürerse organ da onca yıl elinle muradına ererse neden alışmadığı yemeğe kaşık sallasın?

Erken boşalıyorum

24 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı. Biriyle ilişkiye girdim, 1 dakika içinde boşaldım. İkinci boşalmam da 3 dakika sürdü. Sizce erken boşalma sorunuyla mı karşı karşıyayım?

CEVAP

Değerli okurum, sende erken boşalma var mı, yok mu söylenemez. Evlilik koşullarında hâlâ erken boşalman devam ediyorsa o zaman bir doktora gidip tedavi yoluna gireceksin. Ama şimdilik bu ortamda tedavisi de yok.

Neden benden kaçıyor?

28 yaşındayım. 1 yıldır kız arkadaşım var. Onunla birlikte olmak istiyorum. Beni sevdiğini söylüyor ama birliktelik istemiyor. Kız sürekli benden kaçıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, istemiyorsa istemiyor. Sen istemediğin bir şeyi yapar mısın? Yani bu kız arkadaşın, senin hayatını altüst edecek bir istekte bulunsaydı ne yapardım? İşte seni aydınlattım değerli okurum.

Tam sertleşme olmuyor

18 yaşındayım. 2-3 kez cinsel ilişkiye girdim ama penisim tam sertleşmiyor. Çok korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapman gerekmez. Biraz erken başlamışsın ama neyse. Sabırlı ol. Tedirgin olma. Alışana kadar böyle aksamalar olabilir. Mastürbasyona da çok yüklenme.

Ne zaman öpüşsek dudağım uçukluyor

25 yaşında nişanlı kızım. Nişanlımla ayda bir kez buluşuyoruz. Öpüştükten sonra dudaklarımda uçuklar çıkıyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Sevgili yavrum, sanırım virütük bir olay. Heyecan ve korkudan da oluşuyor. Alerji türünden tahrişlerden de oluyor. Kesin bir yanıtını cilt hastalıkları uzmanından alabilirsin.

İleride kısır olur muyum?

19 yaşındayım. 2-3 kez cinsel ilişkiye girdim. Günde 2-3 kez de mastürbasyon yapıyorum. Bu ileride kısırlığa yol açar mı?

CEVAP

Değerli okurum, olmaz ama mastürbasyonu biraz azaltıver ki sağlıklı cinsel ilişkin olsun.

Acaba hamile miyim?

Birkaç gün önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Sevgilim vajinamın üzerine boşladı. Ertesi gün adet gördüm. Acaba hamile kalma riskim var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile kalmadın. Gözün aydın. Bu bir uyarıdır. Dikkat et.

Beğendiğim kızlar penisimi görünce kaçıyor

18 yaşında, çok yakışıklı bir delikanlıyım. İstediğim her kızı etkileyebiliyorum. Ama kızlar penisimi görünce korkup vazgeçiyorlar. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, yapabileceğin bir şey yok. Adam olacaksın, adam. Her önüne gelenle yatmaya kalkarsan, kızları korkutursan bu işlerin sonu gelmez. Senin yakışıklılığın mutluluğu sürdürmene yetmez. Uslu, iyi ol.

Beni terk etti

18 yaşında kızım, geçen yıl biriyle birlikte oldum. Benden kan gelmedi. Sevgilim beni terk etti. Evlenince kocama ne diyeceğim?

CEVAP

Sevgili okurum, düşünecek bir şey yok. Sadece “Esnek” dersin olur biter. Bu sana doğanın bir azizliği. Ne iyi ne de kötü, komplekse girme. Sakın deneme yapma.

Ya bana sapık derlerse?

17 yaşındayım. Günde 2 kere mastürbasyon yapıyorum. 4-5 gün geceleri boşalıyorum. Okuldaki kızları görünce ereksiyon oluyorum. Sapık damgası yemekten korkuyorum.

CEVAP

Değerli okurum, adı üstünde, delikanlısın. Gece boşalmaları elinde değil. Ama mastürbasyon elinde. Sakın sayıları artırma. Mastürbasyonu haftada 3-4’e indir, gece boşalmaların da devam ederse buna bir tıbbi yardım gerekebilir. Bu sorun da böylece biter. Diğer yazdıkların tamamen normal.

Mastürbasyondan sonra herkes pişman olur mu?

21 yaşındayım. Mastürbasyon yaptıktan sonra pişmanlık duyuyor, üzülüyorum. Kızlar da bunu yaptıktan sonra aynı mı hissediyor?

CEVAP

Değerli okurum, erkeklerde pişmanlık oranı yüksektir. Kızlarda da bir parça vardır ama erkeklerdeki kadar değil. Haftada 1-3 kez yapılan mastürbasyondan niye pişmanlık duyasın? Beden bir bütündür. Sen donanımlı bir gemide kaptansın. Sıradan, doğal olması gerekenleri yap. Gerisine karışma. Makineler kendiliğinden sana yol verir.

Kendini yeniler mi?

Kızlık zarı bozulduktan sonra 3 yıl cinsel ilişkiye girilmezse zar kendi kendini yenilermiş. Doğru olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, 3 sene değil, 300 yıl geçse bozulan zar kendini yenilemez. Belki bu arada evlilik şansın çıkar. Ama 3 yılı ya da 5 yılı bekleyeyim derken o şans da kaçabilir. Kızlarımızın zamanlarını fazla harcama lüksleri yok.

GÜNÜN SÖZÜ
Beyin hayalle beslenirken peynir ekmek damağa bal börek gelir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder