Bilim - Teknoloji Onu bile satıyorlar!
Paylaş
Onu bile satıyorlar!

Eğer bu cihazlardan biri sizin olsaydı; onu bu kadar rahat satabilir miydiniz?

Ebay'da yayınlanan bir açık arttırma ilginç bir gerçeği de ortaya çıkardı. Microsoft'un, Xbox One'ı geliştiren ekip için özel bir Xbox One modeli ürettiği zaten tahmin ediliyordu ama şimdi, kesinleşti. Beyaz renkli Xbox One'ın ve kontrol cihazının üzerinde I MADE THIS (Bunu ben yaptım) ifadesi yer alıyor.

Haberin Devamı

Microsoft'un sadece Xbox One ekibi için ürettiği ve satışa çıkmayan bu konsollardan biri ise, çalışanlar tarafından satışa çıkarıldı. Ebay'de açık arttırmaya konulan cihaz için şimdilik ilgi yüksek görünüyor. Fiyatı 1.700 dolara kadar çıkan konsol için tekliflerin daha da artması, özellikle arttırmanın bitişine yakın yüksek fiyatların teklif edilmesi bekleniyor. Satışın on bin dolarlar seviyesinde son bulacağı da tahmin ediliyor. Böylece, bu beyaz Xbox One, tarihte satılan en pahalı Xbox olarak kayıtlara geçecek.

Microsoft'un ileride beyaz bir Xbox One modeli çıkarıp çıkarmayacağı ise henüz bilinmiyor. Beyaz renkli kasalar zaman geçtikçe kirlenip solduğu için konsolun "karizmasını" çizen bir görüntü oluşturuyor.

Haberin Devamı

Resimlerle: eBay'de satılan en saçma 9 pahalı ürün!

Kaynak: CHIP Online