Gündem Önüne geleni affetmedi!

Önüne geleni affetmedi!

Paylaş
Önüne geleni affetmedi!

Önüne geleni affetmedi!

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, 26 yaşındaki Havva Dalyan yönetemindeki otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp önce motosiklete, ardından yayaya çarptı. 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı kazanın ardından sürücü Havva Dalyan şoka girdi.

Haberin Devamı

Kaza bugün saat 10.45 sıralarında ilçe merkezine doğru ilerleyen Havva Dalyan kullandığı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayıp karşı şeride geçti. Kontrolden çıkan otomobil, önce 30 yaşındaki Mehmet Şen'in kullandığı plakasız motosiklete, ardından takla atarak yol kenarında yürüyen 54 yaşındaki Mehmet Yüksel'e çarptı.

Kazada, kasksız motosiklet sürücüsü Mehmet Şen olay yerinde yaşamını yitirirken, otomobil sürücüsü Havva Dalyan ve yaya Mehmet Yüksel yaralandı. Kadın sürücü Havva Dalyan, sedyeyle ambulansa alınan yaralı Mehmet Yüksel ve kanlar içinde yerde yatan Mehmet Şen'in cansız bedenini görünce şoka girdi.

112 Acil Servis ekiplerince müdahalede bulunulan ve sakinleştirilen sürücü Dalyan ile yaya Yüksel, 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Dalyan'ın vücudunun bazı yerlerinde ezikler ve sıyrıklar bulunduğu, Yüksel'in ise sağ kolunun kırıldığı belirlendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, görgü tanıklarından 50 yaşındaki Sultan Kamza, “Yol kenarından yürüyerek evime gidiyordum. Motosiklet yanımdan geçti. Bu sırada karşı taraftan bir kırmızı aracın geldiğini gördüm. Motosikletle kafa kafaya çarpıştılar” dedi. Bu arada, kazada yaşamını yitiren Şen'in yakınları ve arkadaşları da acı haberi alıp geldikleri olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Haberin Devamı