Gündem 'Onunla bununla yatacağına, gel...'

'Onunla bununla yatacağına, gel...'

Paylaş
'Onunla bununla yatacağına, gel...'

Üniversiteli eski sevgilisinin şantajla suçladığı reklamcı mahkemeye yanıt dilekçesi gönderdi: İddialar yalan. Kendisi uyuşturucu bağımlısı

İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencisi 25 yaşındaki D.H., geçtiğimiz yıl Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, 4 yıl önce ‘kısa süreli birliktelik’ yaşadığı eski sevgilisi reklamcı Ümit Deniz A.’dan (29) kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla şikayetçi oldu.

'ÖLÜ BALIK GİBİSİN'

Genç kız, şikayet dilekçesinde eski sevgilisinin gönderdiğini iddia ettiği şu mesajlara yer verdi: “Tamirdeki bilgisayarımdan senin de olduğun bir dosya gitmiş haberin olsun. En ucuz kaşardan bile daha ucuzsun. Aç konuş adam gibi. Yoksa güzel bir MMS yollayacağım videolu. Onla bunla yatacağına gel benimle yat. Videonu yolluyorum orada ölü balık gibisin.” D.H., dilekçesinde eski sevgilisinin “cinsel taciz”, “şantaj”, “hakaret” ve “tehdit”ten cezalandırılmasını istedi.

'ASIL O BENİ RAHATSIZ ETTİ'

Reklamcı Ümit Deniz A. ise asıl rahatsız edilenin kendisi olduğunu savunarak, “İlişkimiz, kendisinin kıskançlığı, küfürlü konuşması ve uyuşturucu kullanması nedeniyle sona erdi” iddialarında bulundu. Haziran 2010’da açılan kamu davasında Ümit Deniz A.’nın, 7 yıla kadar hapsi istendi.

'HAZMEDEMEDİ'

Davanın önceki gün görülen ikinci duruşmasında Ümit Deniz A.’, avukatı aracılığıyla bir yanıt dilekçesi gönderdi. D.H. ile “3-5 ay” birliktelik yaşadıklarını öne süren reklamcı, “Onu terk etmemi hazmedemeyince bana rahatsızlık vermeye başladı” iddiasında bulundu.

'AĞZINDAN KÜFÜR EKSİK OLMAZ'



D.H.’nin, sözlendiğini öğrendikten sonra rahatsızlık boyutunu artırdığını öne süren reklamcı, kendisini, “Şikayetçi, normal hayatında bile küfürlü, ağza alınmayacak sözlerle konuşur. Uyuşturucu bağımlısı. Mesajla beni rahatsız etmemesini söylememe rağmen hakaret ve tehditlerine devam etti. Sözlümle aramı bozmak içi çok uğraştı. Mecburen beni rahatsız etmemesi için mesaj yolladım, ancak tehdit ya da şantajda bulunmadım” sözleriyle savunarak beraatını talep etti. Duruşma ertelendi.

VATAN

2