Dr. Haydar Dümen Onunla yasamaya alısın...
HABERİ PAYLAŞ

Onunla yasamaya alısın...

Haberin Devamı

Büyük cinsel organ kadının sinirlerini bozuyor, cinsellikten uzaklaştırıyor, korkutuyor. Beyler, bunun küçültülmesi mümkün değil. Onunla yaşamaya alışacaksınız. Bu sırada da eşinizi hep düşüneceksiniz. Kadının canını yakmayan pozisyonlar seçecek, ruhunu da okşayacaksınız...

Eskisi gibi sertleşmiyor
43 yaşındayım, bende eskisi gibi sertleşme olmuyor.Alkol ve sigara kullanıyorum. Bunların etkisi olabilir mi?

CEVAP
Değerli okurum, 1) Evlilik kaç yıl? 2) Sigara kaç tek ya da paket? 3) Alkolden ne haber? 4) Her akşam 2 kadeh mi, bazen bir küçüğü de bitirek mi? 5) Tansiyon uçuyor, yağ dokusu belini, göbeğini sarıyor mu? 6) Yenge kaç yaşında? Canlı mı yoksa yorgun mu? 7) Çoluk çocuk derken kadın bıktı ve yıprandı mı yoksa yaratılış gereği durgun mu? 8) Dokunduğunda ve baktığında gözlerinden, ellerinden, aşağıya cinsel içerikli akım oluyor mu? 9) Rüyalarında ne haber? Sabaha karşı arada bir canlanıyor mu senin meret? 10) Eğer bunların yarıdan fazlası varsa, seninkisi komada reanimasyon yani hayata döndürme tedavisine gidiver.

Benimkisi balon gibi söndü

22 yaşındayım, kız arkadaşımla ilişkiye girecektik ama tam o sırada ereksiyon bitti, benimki balon gibi söndü. Bu ilk kez başıma geldi. Acaba ben ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, söndüğü belki de iyi olmuş. Ya sönmeseydi ne olacaktı? Kız, ruh ya da beden olarak bakireliğe veda edecek, büyük ihtimalle sana bağlanacaktı, senin ise bu zor koşullarda evlenme çağın değil. Başlayacaktınız olayı orasından, burasından çekiştirmeye... İlişki riskleri bir yana, sen bir yandan işi uzatmaya, kız bir yandan yani başını bağlamaya gidecektiniz. Kızın ailesi kokuyu alacak, kıza yaptırım uygulayacak. Eh olsa da yesek, olmazsa bilmem ne desek hesabı ortada rulet topacı gibi dönecektin. Neyse, bunlardan kurtuldun. Öyle görünüyor ki kızın teslim olması yakın. O istese bile sakın yavrum sakın.

Erken boşalmanın tedavisi var mı?

30 yaşındayım, 4 aylık eliyim. Erken boşalıyorum. Bu nedenle karım çok mutsuz oluyor. Erken boşalmamak için ilişkiden önce mastürbasyon yapıyorum ama yine erken boşalıyorum. Acaba ne yapmalıyım? Tedavisi var mı?

CEVAP
Değerli okurum, şu erken boşalma işine radikal bir çözüm bulmak gerekiyor. Önce kulaklarınızı dayayın ağzıma. Bağırıyorum duyun! Erken boşalmanın tedavisi var. Gözüne bir şey oldu, koş doktora. Kulağın az duydu, uğra uzmanına. Tansiyon yüksek pek oralı olma. Şeker hastasısın gir rejime, kalpte olumsuz bir durum varsa çektir EKG. Peki, sizin durumunuzda ne olacak eşinin mutluluğu ve erkekliğinin gururu? Santimi bile kimilerine göre milyonluk değer yorumunda olan bir yapı komada. Havadan kuş mu konsun koynuna? Değerli okurum, sorununuzu çözmek için neden bir uzmana gitmezsiniz?

Kızlığım bozulmuş mudur?

24 yaşında kızım. Sözlümle sürtünme yoluyla cinselliği yaşıyoruz. Bir seferinde acı hissettim, peçeteyle kontrol edince kan geldiğini gördüm. Ertesi gün de adet gördüm. Sözlüm bana inanmıyor. Sizce kızlığım bozuldu mu?

CEVAP
Değerli okurum, bir ihtimal zar zedelendi. Yani zedelense, yırtılsa hiçbir şey olmasa ne yazar. Önemli olan sevginiz. Umarım evlenir ve mutlu olursunuz. Zamanı gelince yeniden bir değerlenme yapılır. Bence zar biraz esnekti.

Kızlar beni istemiyor
19 yaşındayım. Hiçbir kızla cinsel deneyimim olmadı. Penisim büyük olduğu için kızlar benimle olmak istemiyor. Ne yapacağım?

CEVAP
Değerli okurum, eşin yapı olarak organına uygunsa sorun çıkmaz. Ama sen idareli kullanmayı öğrenirsen yani kadınına saldırır gibi birleşmeler yapmazsan, acısız pozisyonları öğrenirsen her şey yoluna girer. Bildiğiniz gibi tıbben onu küçültemiyoruz.

Olgun kadınları seviyorum
18 yaşındayım ve kendimden büyük kadınlara ilgi duyuyorum. Şimdiye kadar 3 ilişkim oldu. İkisi yaşıtımdı, biri de 45 yaşındaydı. İşte o 45 yaşındaki kadından sonra olgun kadınlara olan ilgim arttı. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, yine olgun diye birine toslayacaksın. Birdenbire ne yaptım ben diye yanından kaçıp, belki de mideni boşaltacak yer arayacaksın. Davul dengi dengine. Ruhuna, yaşına, kültürüne, zevkine her neyse uygun biriyleriyle yan yana olmak bile ne büyük mutluluktur. Önce bu basamaklardan çık

Nasıl ilişkiye gireceğim?
18 yaşındayım. Cinsel organım 9 santim. Konuyu aileme de anlatamıyorum. İleride nasıl ilişkiye gireceğimi bilmiyorum. Bu durum beni çok korkutuyor.

CEVAP

Değerli okurum, ileride ortam oluşunca her şey normal ilerleyebilir. Penisinin ölçüsünden ben çok emin değilim. Zamanı gelince her şeye bir formül bulunur. Şişmansan kasık yağları erit. Cinsel organın 2-3 santim daha ortaya çıkar.

Gebelik riski var mı?
Kız arkadaşımla ilişkiye girdim ama prezervatif kullanmadım. Kızın içine boşalmadım ama gebe kalma riski var mıdır?

CEVAP
Değerli okurum, nereden bileyim be oğlum. Ben bilimadamıyım. Falcı mıyım, cinci miyim? Çoğunuz lise ya da üniversiteye gidiyorsunuz. Ruh-beden sağlığınız ve de geleceğiniz için birkaç kitap alıp okuyun.

Kız bakire ama kan gelmedi
Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Bana bakire olduğunu söyledi ama kan gelmedi. Daha sonra gelmiş. Sizce doğru mu?

CEVAP
Değerli okurum, evet. Başka nasıl olsun ki! Olayın tanığı kendisi. İster inanırsın ister inanmazsın. Ama doğruluğuna inanırsan başına tac edersin.

Erken boşalıyorum
29 yaşındayım ve 2 haftalık evliyim. İlişkiye girince erken boşalıyorum. Bunun için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP
Değerli okurum, erken boşalman tedavi olacak. Şöyle 1 ay kadar sabret. Hekimden bire bir yardım al. Evliliğiniz mutlu olsun.

Geç orgazm oluyorum
25 yaşında, 2 yıllık evli kadınım. Ben çok geç orgazm oluyorum. Bu durum eşimi zorluyor. İlişkimiz etkileniyor. Acaba ne yapabiliriz?

CEVAP
Sevgili okurum, kadınlarda boşalma sorunu çok yaygın. Sanırım fantezilerin devreye girmesi gerekiyor. Olayı da tek boyuttan çıkarıp romantik ortamlarda yaşayın. Sen kendini frenlemeden “Acaba gene mi geç boşalacağım” demeden olaya girin bakalım.

Bekleyeyim mi?
27 yaşındayım. Günde 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. Sizce ilişkiye girmek için geç mi kaldım yoksa daha beklemek gerekli mi?

CEVAP
Sevgili okurum, tren biraz rötarlı kalkıyor. Umarım, raylar sağlam, motor düzenli olur da yitirilen yılları kapatırsın. Çünkü aile mutluluğunda, cinsellikte biraz ustalık gerekir. Bir şeyleri koruyalım derken, daha önemli şeyleri de bozmamalıyız. Mesajı aldığını sanıyorum, seni uygun bir ortamda vicdanınla baş başa bırakıyorum.

5 dakika sürmüyor
18 yaşındayım. Neredeyse her gün mastürbasyon yapıyorum. Ama 5 dakika sürmüyor, boşalıyorum. Cinsel ilişki kurduğumda da erken boşalır mıyım?

CEVAP
Değerli okurum, evet erken boşalırsın. Sonra alışırsın. Ama şimdiden mastürbasyon sırasında duraklayarak kendini normal boşalma süresine şartla yani koşullandır.

Küçültmek mümkün mü?
19 yaşındayım. Kızlarla cinsel ilişkiye girmek istiyorum ama penisim 19 santim olduğundan utanıyorum. Küçültmenin yolu var mı?

CEVAP
Sevgili okurum, küçültmenin yolları yok. Utandığın şeyi yapma. Bekle. Başkalarına da zarar verme.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder