Dr. Haydar Dümen Onunla yaşamaya alışın
HABERİ PAYLAŞ

Onunla yaşamaya alışın

Haberin Devamı

Erkeklerin hayali büyük cinsel organ kadının sinirlerini bozuyor, cinsellikten uzaklaştırıyor. Beyler, bunun küçültülmesi mümkün değil. Onunla yaşamaya alışacaksınız. Bu sırada da eşinizi düşüneceksiniz. Kadının canını yakmayan pozisyonlar seçecek ruhunu da okşayacaksınız...

BÖYLE SORU YOK!

Kızlar beni beğeniyor ama...

22 yaşındayım, yakışıklıyım. Kızlar beni beğeniyor, sevişmek istiyor ama karşılık veremiyorum. Acaba neden?

CEVAP

Bu ne iyi iş be değerli okurum? Benim soracağımı sen bana soruyorsun. Sıra bende, bakayım ne çıkacak bahtına.

1) Büyüme çağında ve sonraları ailenden kadın, kız hakkında olumsuz telkinler aldın mı?

2) Kızlar bu sevişme teklifini nasıl yapıyorlar? “Hadi bize gidelim, kimse yok, ders çalışalım mı?” diyorlar.

3) Seni beğendiklerini söylediklerinde elin, ayağın titriyor, dilin, damağın kuruyor mu?

4) Kızlar huyunu, arkadaşlığını ve yumuşak başlılığını beğeniyorlar da sen bu beğeniyi başka yumuşak başa mı atfediyorsun?

5) Senin yanıtın ne oluyor? Utangaç, yarım gülerek, kafanı eğip “Bugün günüm değil” mi diyorsun? Sen “Hayır” desen de kızlar hâlâ bırakmıyorlarsa peşini, ben merak ettim babanın servetini.

Fazla seks spermleri azaltır mı?

34 yaşındayım, bekarım. Sekse çok düşkünüm. Acaba seks zararlı mı? Sperm sayısını azaltır mı?

CEVAP

Değerli okurum, sizler spermleri kasa dolusu mermiler gibi mi sanıyorsunuz? Kimi kasa dolu, kimi yarım diye mi yorumluyorsunuz? Çoğu zaman da bu depoyu erken yaşta boşalttığınıza inanıyorsunuz. Bu gibilerin orta yaşlarda kaderiyle satranç oynayacağını mı düşünüyorsunuz? Az boşaltanların ise 80 yaşında bile rezervini koruyacağını mı hesap ediyorsunuz?

Bunlar yanlış şeyler. Peki doğrusu ne?

Doğrusu: Sperm yaşam veren bir can, ona da can verenin iki insan olduğuna fazla değer vermiyorsunuz. Olayı hep erkeğin fizik gücüne bağlıyorsunuz. Erkeği hadım eden kadın tipi olduğu gibi, ölüyü bile canlandıran kadınlar olduğu halk arasında söylenir. Bu yorum atalarımızdan mirastır. Ne azaltır ne çoğaltır. Onu kişinin doğası, en önemlisi partneriniz bilir.

Kocam ikinci kez birlikte olmak istiyor

25 yaşında kadınım. Ben boşalınca ilişkiye girmek istemiyorum. Eşim ikinciyi istiyor. Ama bana dokunsun istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, eşin ilişkilerden memnun ve doygun kalkıyor. Bu işten payını almış, yatağa uzanmış, gözleriyle seni kuşatmış. Arsız çocuk gibi bakıyorsa ona öpücükle karşılık ver. “Ben tokum, hadi beni tosunum, iç şu çayını, sarılıp uyuyalım, yarınlar bizim şarkısını söyleyelim” dersin.

Aslında sen haklısın ama o ne yapsın? Mide var, bir tavuk buduyla doyar, mide var, tavuğu tümüyle yalar yutar!!! Bunlar evliliğin sürprizleridir. Arada bir isteklerine uyuver, 2 harflik “He” kelimesini söyleyiver.

Merak etme, incilerin dökülmez. Bu özveriden dolayı eşinden taşan coşkular da yabana atılmaz. Bu “he”ler haftada 1 olur. Tok bebekleri anneleri “Yum gözünü, aç ağzını” diye kandırır. Bu tür kandırmalarda ise eşin için dost başına denir.

Küçük görünüyorum

17 yaşındayım. Kıllarım çıktı, cinsel fonksiyonlarım tam ama arkadaşlarımdan küçük gözüküyorum. Mastürbasyondan gelişmediğimi söylüyor. Acaba bu durumun mastürbasyonla ilgisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey sebep değil. O sensin işte. Kendine alış, kendini sev. Bünye sorunu. Aslanlar gibi, cinselliğin bana göre çok avantajlı olacak. Arada bir mastürbasyonu da boşlama.

Kızlığım bozulmuş mudur?

21 yaşında kızım. Sözlümle sürtünme yoluyla cinselliği yaşıyoruz. Acı hissettim ama birleşme olmadı. Kontrol edince kan gördüm. Ertesi gün de adet gördüm. Sözlüm inanmıyor. Sizce kızlığım bozuldu mu?

CEVAP

Değerli okurum, beklemede kal. Bir ihtimal zar zedelendi. Yani zedelense, yırtılsa hiçbir şey olmasa ne yazar. Önemli olan sevginiz. Umarım evlenip çok mutlu olursunuz. Zamanı gelince yeniden bir değerlenme yapılır. Bence zar biraz esnekti.

İlaçlar cinsel soğukluk yaratır mı?

Psikolojik sorunlarım olduğu için bazı ilaçlar kullanıyorum. Bu ilaçlar cinsel soğukluk yaratır mı? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, psikolojik sorunları atlat. İlaca devam. Ama bağımlılık yapmasın. Asıl ilaç önce iraden ve mantığın. Sonra çevrendir. Cinselliğin uzun yıllar sürecek. Psikolojik sorunların en geç 1 yıl içinde geçmesi gerekir. Umarım o tür geçici bir psikolojik sorundur.

Kan gördüm

22 yaşında kızım. Genital bölgemde mantar var, sık kaşıyorum. Geçenlerde kan gördüm. Acaba kızlık zarı zedelenmiş midir?

CEVAP

Değerli okurum, kanamadı. Yani zar duruyor. Gelen kan mantarın tahriş ettiği, incelttiği dokudan olabilir. Mantarı da tedavi ettir.

Kızlar beni istemiyor

19 yaşındayım. Cinsel deneyimim olmadı. Penisim büyük olduğu için kızlar benimle olmak istemiyor. Benim halim ne olacak?

CEVAP

Değerli okurum, bu sorunun cevabını sen ve ileride ilişki kuracağın kadın dışında hiç kimse bilemez. Eşin yapı olarak organına uygunsa sorun çıkmaz. Ama sen idareli kullanmayı öğrenirsen yani kadınına saldırır gibi birleşmeler yapmazsan her şey yoluna girer. Bildiğin gibi tıbben onu küçültemiyoruz.

Genelevdeki kadın dalga geçti

18 yaşındayım. 4 kere ilişkiye girdim. Penisim 10 santim. Genelevdeki kadın dalga çekti. Haftada 6 kez mastürbasyon yapıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, verdiğin ölçüde tıbba göre normal. İşine, keyfine bak.

Sürekli fanteziler üretiyorum

18 yaşındayım. Bütün kadınlarla ilgili fantezi kuruyorum. Günde 7-8 kez mastürbasyon yapıyorum. Çok mastürbasyon yapmaktan zevk alamaz hale geldim. Şimdiye kadar da hiç ilişkiye girmedim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ilk yardım; mastürbasyonu azalt. Kadın arkadaş bulamayacağına göre bekle. Bu yaşta bu azgınlık niye? Sen şimdiden temellerini çürük atma. Kendi kendinle de fazla yalnız kalma.

Kanamam oldu

22 yaşında, bekar kızım. Erkeklerle hiç ilişkim olmadı. Mastürbasyon yaptıktan sonra çok az kanamam oldu. Acaba bu ne demek?

CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir şey demek değil. Ola ki günün birinde diş etlerinden ve burnundan kan gelse bu ne demek? Kılcal damarlarda bir parça zedelenme olmuş demektir.

Erken boşalmaya çareymiş

30 yaşında, 1 yıldır evliyim. Erken boşaldığım için eşim tepki gösterdi, “Tatmin olmuyorum” dedi. Ben bunu biliyorum. İthal ilaç varmış. Yüzde 100 garanti veriyorlar. Bu ilaca ne kadar güvenmeliyim?

CEVAP

Değerli okurum, inanma. Yani ilaçları birileri bilecek, uzmanlar bilmeyecek. Böyle şey olmaz. Eşinin bunları söylemesi bence doğru. Evlilik paylaşımdır. Belki uslubu sert olmuş olabilir. Onu hoş karşıla. Erken boşalmanın tedavisi var. Böylece kurtulacaksın.

Nişanlım doğru mu söylüyor?

20 yaşında kızım. Nişanlımla sürtünerek ilişkiye giriyoruz. Sevgilimin penisi vajinamı zorladı ve benden kan geldi. Nişanlım bana zarın zedelendiğini ve ilişkiye girince yırtılacağını söyledi. Söyledikleri doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, zedelendi, belki de yırtıldı. Uzaktan belli olmadığı gibi bazen kızlık zarı muayenesinde bile kesin teşhis konulamıyor. Olayın devamına kendi aranızda karar verin. Gerekirse bir jinekolojik muayeneden geçerek gerçeği birebir öğrenin.

GÜNÜN SÖZÜ

Adına aşk demişler, kimi yakar geçer, kimi yıkar geçermiş. Siz bu yangın ve yıkıntılar içinde yine de onu arıyorsanız siz vefalı aşıksınız. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder