Osman Şenher Onur istemedi
HABERİ PAYLAŞ

Onur istemedi

Haberin Devamı

Hepimiz yanıldık. Futbolla ilgilenen herkes senaryo yazdı. Trabzonspor Fenerbahçe’ye maçı verecekmiş. Bu senaryo öyle bir boyuta geldi ki, dün gece Kadıköy’de çok büyük facia yaşanmadıysa buna hepimiz şükredelim. Oynanmadan maç kazanılmaz. Trabzonspor bunu gösterdi.

Fenerbahçe çok daha iyiydi. Yüzde yüz diyebileceğimiz gol pozisyonlarına da girdi. Ama kalede Şenol Güneş’in yarattığı Onur Kıvrak vardı. Fenerbahçe’nin şampiyon olmasını istemedi. Belki de hayatının en iyi maçını çıkardı. Trabzonspor, Fenerbahçe kalesine bir defa geldi. Onda da kaleci Volkan’ın ve defansın hatasından golü buldular. Fenerbahçe adına kötü bir geceydi.

Ama her şeyden önemlisi şampiyonluğa inanmış, stadı dolduran süsleyen 55 bin taraftarın çektiği acıydı. Hele maçtan sonra “Fenerbahçe şampiyon oldu” şeklindeki anons taraftarı deliye çevirdi. Daha sonra Başkan Aziz Yıldırım, yönetim, teknik direktör Daum taraftarlardan nasibini aldılar. Bu sezon yaşananlardan 3 büyük kulüp ders almalı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş şampiyon olamadı. Burada suçlu başkanlar ve yönetimleridir. Önce onlar hata yapıyorlar, daha sonra teknik direktör ve futbolcular. Olan taraftara oluyor. Fenerbahçe çok büyük yara aldı. Fenerbahçe’yi, Galatasaray ve Beşiktaş’ın üçüncülük ve dördüncülüğü belki bir nebze olsun teselli edecek.

Ama ne olursa olsun, futbol şubesi iyi yönetilen kulüpler şampiyonluk yarışında daha başarılı olurlar. Başkanlar şapkalarını önlerine koyup biz nerede hata yaptık diye düşünmeleri lazım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder