Gündem Onur Özbizerdik yine adam vurdu!

Onur Özbizerdik yine adam vurdu!

Paylaş
Onur Özbizerdik yine adam vurdu!

Cezaevinden 4 ay önce çıkıp adam yaralayan Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik, Sarıyer'deki bir otelde Ahmet Ozan Ö. (17) isimli şahsı ayağından vurdu

Yaralı genç hastaneye kaldırılırken polis olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.

Haberin Devamı

Olay, Tarabya’daki bir otelde saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre otelin lobisinde oturan Onur Özbizerdik, nişan daveti için otelde bulunan Ahmet Ozan Ö.’yü (17) aralarında yaşanan tartışma sonucunda ayağından vurdu.

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Özbizerdik, aracına binerek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olayın meydana geldiği otele çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralı Ahmet Ozan Ö. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

POLİS OTELDE İNCELEME YAPTI

Polis ekipleri silahlı yaralama olayının gerçekleştiği otelin lobisinde delil araştırması yaptı. Polis, otelin güvenlik kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Onur Özbizerdik’i yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan otelin avukatı Nezafet Buğrahan," soruşturma devam ediyor. Bende ifade vermeye gidiyorum. İçeride bir organizasyon vardı. Bir şahıs içeriye nasıl girdiğini araştırıyoruz. Bu olaya sebebiyet verilmiş. Bizde bir şey bilmiyoruz. Onur Özbizerdik yaptığı söyleniyor şuanda bir şey söylemek istemiyorum. Kamera kayıtları inceleniyor." dedi.

Haberin Devamı

İHA