Magazin Onur Saylak: Varoluş sebebim buymuş!

Onur Saylak: Varoluş sebebim buymuş!

Paylaş
Onur Saylak: Varoluş sebebim buymuş!

Şu sıralar Vatanım Sensin'de oynayan, usta aktör Onur Saylak, kötü karakterleri oynamaktan çok keyif duyduğunu belirterek, "Mesela Batman'i değil, Joker'i oynamak isterim" dedi

Vatanım Sensin’de Miralay Tevfik karakterine can veren Onur Saylak, rollere iyi ya da kötü kıstasıyla bakmadığını, karakterin davranışlarının ve düşüncelerinin arkasındani nedeni irdelediğini söyleyedi.

Milliyet’te yer alan röportajında, bir önceki dizisi ‘Hatırla Gönül'de de kötü adamı canlandıran oyuncu, “Bu rolleri çalışması ve oynaması bir oyuncu için son derece keyifli. O yüzden de seviyorum. Mesela ‘Batman'de Joker'i isterim, Batman'i istemem” açıklamasını yaptı.

‘VAROLUŞ NEDENİM BUYMUŞ’


İkiz kız babası olan Saylak, baba olduktan sonra büyük bir disipline girdiğini ifade etti. Saylak, kızlarıyla ilgili şunları söyledi: “Hayatında ilk kez karşılıksız sevginin ne demek olduğunu öğreniyorsun, bir insanın büyürken nelerle karşılaştığını fark ediyorsun ve ona rehberlik etmen gerekiyor. Erkek için hayattaki bütün bulutlar dağılıyor. ‘Varoluş nedenim buymuş' diyorsun.”

Haberin Devamı