Spor Onur sezonu mu kapattı?

Onur sezonu mu kapattı?

Paylaş
Onur sezonu mu kapattı?

Trabzonspor'da başarılı kaleci Onur'un sakatlanması, Kasımpaşa galibiyetinin önüne geçti

Bordo-Mavililer, ligdeki Kasımpaşa engelini Brezilyalı yıldızı Jaja’nın tek golüyle aşarken, kaleci Onur Recep Kıvrak’ın maçın son dakikasında rakibiyle çarpışıp sahayı sedyeyle terk etmesi moralleri bozdu.

Sağ ayak ön çapraz bağlarında sorun oluşan Onur’un sezonu kapatma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. İlk 3 karşılaşmada kesin olarak oynamayacağı belirtilen milli futbolcunun, bugün çekilecek olan MR’ının sonucunun ardından ne kadar süre forma giymeyeceğinin belli olacağı ifade edildi.

Mücadele sonunda takım arkadaşları, teknik heyet ve tüm yöneticiler soyunma odasında genç file bekçisini teselli etti.

ONUR: MORALİM ÇOK BOZUK

Tekerlekli sandalye ile havalimanına gelen Onur, sakatlandığı anda ayağından ses duyduğunu belirterek, “Ayağa kalkmak için uğraştım ama olmadı.

Çok kötü bir şey olduğunu anladım. Moralim çok bozuk. Umarım durumum çok ciddi değildir. Böylesine önemli bir dönemde takımı yalnız bırakmak istemem” dedi.

TAYFUN CORA 8 AYDA DÖNMÜŞTÜ

Onur’un yaşadığı sakatlık nedeniyle takım arkadaşları da soyunma odasında sevinç yaşamazken, onun için dua ettiklerini söyledi.

Herkes meraklı bir şekilde MR sonucunu beklerken, daha önce aynı bölgeden sakatlık yaşayan Tayfun Cora’nın sahalara dönüşü ise 8 ayı bulmuştu.

Haberin Devamı