Spor 'Onur'lu hareket!

'Onur'lu hareket!

Paylaş
'Onur'lu hareket!

Trabzonspor yönetimi, sakatlık sonucu takımdan ayrı kalan Onur Kıvrak'a jest yaptı

Bordo-Mavililer’in kalesini en iyi şekilde savunan ve gösterdiği başarılı performansla milli takıma kadar yükselen Onur Kıvrak’ın, Kasımpaşa ile oynanan maçta sakatlanarak takımını 6 ay yalnız bırakacağı açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Başarılı kaleciyi ameliyat ettirmek için ABD’ye gönderen ve alanında en iyi doktorlara teslim eden Sadri Şener yönetimi bir başka jestiyle birlikte Onur’a Kıvrak’a duygu dolu anlar yaşattı.

Transfer alacaklarında en küçük bir kesintiye gidilmeyen, her maçı oynuyormuş gibi parası banka hesabına yatırılan Onur Kıvrak’a son olarak galibiyet primiyle büyük bir jest daha yapıldı.

Sakatlığı nedeniyle oynamamasına karşın başarılı file bekçisinin kazanılan hermaçta oynamış gibi işleme tabi tutulduğu dile getirildi. Kaleci Onur Kıvrak, oynamadığı ama kazanılan Gençlerbirliği, Konya, Galatasaray ve Bursamaçlarında katlamalı primden yararlandırıldı.

Onur’a bumaçlar için 105 bin TL prim verilecek. Yönetimin, sakatlanan bir oyuncusunu oynamış gibi değerlendirip, tam primden yararlandırması alkış alırken, Onur Kıvrak’ı da duygulandırdığı öğrenildi. (Habertürk)

Haberin Devamı