Yaşam Opel, Mapfre ile Anlaştı Opel Kaskoyu Hizmete Sundu

Opel, Mapfre ile Anlaştı Opel Kaskoyu Hizmete Sundu

Paylaş
Opel, Mapfre ile Anlaştı Opel Kaskoyu Hizmete Sundu

Opel, Mapfre Genel Sigorta ile işbirliği yaparak otomobil sahipleri için yeni bir kolaylık daha geliştirdi. Opel sahiplerinin en cazip şartlarda kasko olanaklarından yararlanabilmesi için Opel Kaskoyu hayata geçirdi.

Opel Kasko için yapılan tanıtım toplantısında, GM Türkiye Satış Sonrası ve Müşteri İlişkileri Operasyonları Müdürü Alpagut Girgin, “Türkiye’deki gelişmeye açık pazarı ve büyük potansiyeli göz önünde bulundurduğumuzda Opel sahibi olmak isteyenlere her türlü imkânı sunmamız gerekiyor. Mapfre Genel Sigorta işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz Opel Kasko ürünüyle otomobil sahiplerinin almak isteyeceği bir ürünü daha hayata geçirdik. Opel Kasko ürününde birincil amacımız müşterilerin hasar sonrasında, Opel’in güvenlik ve kalite standartlarına uygun olarak onarılmış ve ilk günkü sağlamlığına kavuşturulmuş otomobiller ile seyahat etmelerini sağlamak. Yaptığımız işbirliği için Mapfre Genel Sigorta ’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Opel Kasko kapsamındaki otomobillerin tamir ve bakım hizmetleri Opel Yetkili Servislerinde eğitimli, konusunda uzman ve teknisyenler tarafından yapılacak. Opel Kasko kapsamında yapılan tüm işlemlerde orijinal yedek parçalar kullanılacak. Ayrıca Opel güvencesi ve kalitesiyle yapılan tüm onarımların işçilik ve parça garantisi bulunuyor. Opel Kasko kapsamında Opel yetkili servisinde yapılan onarımların, Opel standardına uygun olmasından dolayı araçların 2. el değeri de yüksek olacak.

Opel Kaskonun Avantajları;

Cam hasarlarında muafiyet kesintisi yapılmıyor

Mini onarım kapsamındaki yıllık toplam 250 TL limitli küçük onarımda, sadece Opel Yetkili servislerinde hizmet alınıp bu onarımlar hasarsızlığı etkilemiyor

Haberin Devamı

1500 TL’ye kadar olan hasarlarda, eksper beklemeye gerek kalmayarak, onarım hemen başlıyor.

Yetkili olmayan kişilerce aracın çekilmesi halinde oluşan riskler için koruma Opel Kasko kapsamında yer alıyor

Opel Kasko Sigortası'nın avantajlarından yararlanabilmek için en yakın Opel Yetkili Bayi acentesine gitmek yeterli olacak.