Gündem Opera sanatçılarından ilginç şov!

Opera sanatçılarından ilginç şov!

Paylaş
Opera sanatçılarından ilginç şov!

Opera sanatçılarından ilginç şov!

İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, güvenlik elemanı, temizlik görevlisi, aşçı, komi ve elektrik teknisyeni kılığına girerek, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bir opera şovunu sahneledi.

Haberin Devamı

Opera sanatçısı Yücel Özeke yönetimindeki 16 opera sanatçısı, Akmerkez’in fast food katında gerçekleşen şovda, alışveriş merkezinin çalışanları gibi giyinerek, yemek yiyenlerin arasına karıştı.

Yemek dağıtan, yerleri süpüren, masaları temizleyen, elektrik kablolarını onaran, alışveriş yapan sanatçılar, kendilerine verilen komutla bir anda İl Travatore’den ’Çingeneler Korosu’nu seslendirmeye başladı. Müşteriler, masaları temizleyen, yerleri süpüren çalışanların operaya başlamasıyla büyük şaşkınlık yaşadı.

Sanatçılar, yemek yiyenlerin şaşkın bakışları arasında fast food katında kurulan sahnede toplanarak, kısa süreli bir performans sergiledi. Opera şovu, müşteriler tarafından uzun süre alkışlandı.

Haberin Devamı

Yarım saatte bir, 3’er dakikalık performanslar eşliğinde tekrarlanan gösteride daha sonra, Nabucco’dan ’Esirler Korosu’ ve Carmen’den ’Habanera’ da seslendirildi.

Gösteri, yarın Akmerkez’in fast food katında 12.30-14.30 saatleri arasında tekrarlanacak.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4368","4368","201012","4368-2.jpg");