Türkiye (Son Dakika) Operasyona şeker molası

Operasyona şeker molası

Paylaş
Operasyona şeker molası

Polis baskın yapacağı kişilerin çocuklarının eve yaklaştığını görünce, bakkaldan aldığı şekerle çocukları evden uzaklaştırdı

Düzenlenen operasyonda çocukların babasının da aralarında bulunduğu 2 kişi gözaltına alınırken, evde 12 kilo 295 gram eroin ele geçirildi.

Haberin Devamı

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep Selimiye Mahallesi'ndeki bir evde 2 kişinin uyuşturucu sattıklarını belirledi. Dün sabah 07.00 sıralarında operasyon için hazırlıklarını tamamlayan polis, baskın yapılacak eve 2 çocuğun yaklaştığını gördü.

Polis müdürü, "Şu an sokakta yürüyen kız ve erkek çocuğu var. Muhtemelen operasyon yapacağımız malum şahsın çocukları. Bahse konu adrese ve otonun olduğu yere intikal edebilirler. Çocukların, gerek psikolojisi, gerekse güvenlikleri açısından, onlar oradan ayrılmadan operasyon yapmayacağız. Operasyon planında değişiklik yaptık. Bakkaldan bir şey almak suretiyle çocukları oyalayalım, mahalden uzaklaştıralım" diye anons yaptı.

Haberin Devamı



Polis, bakkaldan aldığı şeker ve çikolataları 8-9 yaşlarındaki 2 çocuğa vererek, evin çevresinden uzaklaştırıldı. Düzenlenen operasyonda 42 yaşındaki Abdullah E. ve çocukların babası 32 yaşındaki Müslüm D. yakalandı. Şüphelilerin aracında, narkotik dedektör köpeği Şile'nin de yardımıyla yapılan aramada, 12 kilo 295 gram eroin ve bir hassas terazi ele geçirildi. Uyuşturucuyu doğu illerinden getirdikleri ve Gaziantep'te piyasaya sürmeye hazırlandıkları öğrenilen şüpheliler, emniyette sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

DHA