Gündem Operasyondan Venezuelalı travesti çıktı

Operasyondan Venezuelalı travesti çıktı

Paylaş
Operasyondan Venezuelalı travesti çıktı

İstanbul Fatih'te düzenlenen fuhuş operasyonunda aralarında 2 de Venezuelalı travestinin bulunduğu 50 kişi gözaltına alındı

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine Fatih Aksaray'da bir diskoyu yakın takibe aldı. Diskoya müşteri kılığında giren sivil ekipler, buradaki kadınların para karşılığı fuhuş yaptıklarını tespit etti.

Bir süre içeride müşteri gibi pazarlık yapan sivil polisler; "İşlem tamam" parolasıyla dışarıda beklemekte olan ekip arkadaşlarına haber vererek operasyonu başlattı.

Düzenlenen baskında mekanda bulunan, 38 kadın, 2 travesti ve 10 erkek gözaltına alındı. Gözaltına alınan kadınların çoğunun Rusya, Moldova ve Ukrayna uyruklu oldukları ifade edilirken, 2 travestininde Venezuellalı olduğu bildirildi.

Gözaltına alınan kadınlar, hastalık taşıyıp taşımadıklarının belirlenmesi için hastaneye sevk edildi.

KAFALARINA POŞET GEÇİRDİLER

Sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne getirilen kadınların kıyafetleri ve elleri ile yüzlerini kapattıkları bazılarınında kafasına poşet geçirdiği dikkat çekti.

MİMAR-MÜHENDİSLER VAR

Gözaltına alınan kadınlardan biri emniyet binasına getirildiğinde gözyaşlarına boğuldu. Polis ekiplerinin Gözaltına alınan kişiler arasında mimar, mühendis ve çeşitli meslek dallarına mensup kadınların bulunduğu öğrenildi.

Kadınlardan bazılarının da Türkiye'de evlenerek sonradan vatandaşlık aldığı belirlendi. Emniyetteki işlemleri süren yabancı uyruklu kadınların, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edileceği öğrenildi.

Kubilay AYDIN/İSTANBUL (DHA)

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4275","4275","201012","4275-1.jpg");

Haberin Devamı