Candaş Tolga Işık Ordu ortak değerimizdir
HABERİ PAYLAŞ

Ordu ortak değerimizdir

Haberin Devamı

“Tarih kitaplarını incelediğimizde Türk milleti için ‘asker millet’ tanımı yapıldığını görürüz. Nasıl her milletin kabiliyetli olduğu bir alan varsa, bizim öne çıktığımız alan da askerliktir, savaştır, yürekle ve bilekle yapılan mücadeledir.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünkü Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde yaptığı konuşmadan bu sözler...

İster uzak ister yakın tarihe bakın, bu millet için tecrübeyle sabit bir gerçeği dile getirdi Cumhurbaşkanı.

Hiç şüphe yok ki, Türk Ordusu bu milletin ortak değeridir.

Özellikle 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin ardından en çok dikkat edilmesi gereken nokta buydu: Toplumunun ortak değeri, bu milletin tarihi geçmişten gelen en köklü kurumlarından biri olan ordumuzun yıpratılmamasıydı.

Bu yüzden Erdoğan’ın Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde yaptığı bu konuşma ayrı bir önem ve değer taşıyor.

Bu kutsal kurumun içine sızarak Türkiye’nin yarınlarına kast eden darbecileri, hainleri, teröristleri temizlemek milli bir vazifeydi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Dünyanın özellikle de etrafımızdaki ülkelerin karma karışık olduğu şu dönemde ordumuzun arkasında milletçe kenetlenmek zorundayız.

Şunu unutmayalım, Türk Ordusu Türk milletinin ta kendisidir.

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI BIRAKIYOR MU?

AK Parti’de büyükşehirlerdeki istifa dalgasının arkasından ilçe belediyeleriyle ilgili de bir çalışmanın yapıldığı konuşuluyor. Tam da bu süreçte enteresan bir duyum aldım.

Partinin en büyük ve en etkili teşkilatı olan İstanbul’da İl Başkanı Selim Temurci yakın çevresine “Yeni dönem için müsaade istedim” diyormuş. Parti yönetimi henüz Temurci’nin bu talebine yanıt vermemiş. Bu iddia doğruysa AK Parti’nin büyükşehir belediye başkanından sonra teşkilatın başındaki ismi de değiştirmesi an meselesi.

EFSANE CUMA

Hepsiburada.com’un da aralarında olduğu alışveriş sitelerinde bu gece saat 00.00’da başlamış olan ve sadece 24 saat sürecek bir indirim çılgınlığı var.

Çılgınlık diyorum çünkü bahsedilen indirim oranı bazı ürünlerde yüzde 80’e varıyor. Siz bu satırları okurken ben aylardır fiyatından dolayı alayım mı almayayım mı diye tereddüt ettiğim Play Station’un özel tasarım joystickini gece 00.01’de sipariş etmiş olacağım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder