Spor Orduspor, G.Saray'dan korkmuyor

Orduspor, G.Saray'dan korkmuyor

Paylaş
Orduspor, G.Saray'dan korkmuyor

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'la karşılaşacak Orduspor rakibinden çekinmiyor

Teknik direktör Ahmet Akcan, Pazar günü Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu’nda oynayacakları Galatasaray maçı öncesi Durugöl Orduspor tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Galatasaray’dan kesinlikle çekinmediklerini dile getiren Akcan şöyle konuştu: "Orduspor geçmişte kupa maçlarında başarılı olmuştur. Hatta Galatasaray’ı elemeyi başarmıştır. Uzun aradan sonra Orduspor tekrar Türkiye Kupası gruplarında yer aldı.

Orduspor olarak Galatasaray gibi büyük bir takımı Ordu’da ağırlamaktan onur ve gurur duyacağız. Ancak Galatasaray’dan kesinlikle çekinmiyor ve korkmuyoruz."

"NEDEN BİZ DE BAŞARMAYALIM"

Galatasaray’ın büyük takım olduğunu, ancak kendilerinin de küçümsenmemesi gerektiğini ifade eden Akcan, "Kaldı ki geçmiş dönemlerde Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımlar Orduspor’un konumundaki takımlara yenilerek elenmiştir.

Neden Pazar günü biz de bunu başarmayalım. Galatasaray’ı yenmeyi arzuluyor ve rakibimizi nasıl mağlup edeceğimizin hesaplarını yapıyoruz" diye konuştu.

Galatasaray’da uzun yıllar görev yaptığını da belirten Akcan, "Bu nedenle ayrı bir heyecan içindeyim. Orduspor’daki ilk resmi maçımda eski takımıma karşı mücadele edeceğim" şeklinde konuştu. Akcan, maçın hakemi Bünyamin Gezer’e güvendiklerini ve kendisinin bu maça yakıştığını da kaydetti.

Haberin Devamı