Spor Orduspor'un gözü Fransa'da

Orduspor'un gözü Fransa'da

Paylaş
Orduspor'un gözü Fransa'da

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, yabancı oyuncu transferinde Fransa Ligi ağırlıklı oyuncuları takip ettiklerini söyledi

Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek olan Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, tranfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Türkmen, Braga’nın stoperi Miguel Garcia’dan sonra Fransa’nın 1. lig takımlarından Sochaux’ta forma giyen Maurice Belay’ın bu hafta içinde İstanbul’a gelip Orduspor’la sözleşme imzalayacağını söyledi.

25 Haziran’a kadar yabancı oyuncu transferini tamamlamayı hedeflediklerini belirten Türkmen, "Görüşmelerimiz devam ediyor ancak sözleşme imzalamadan bundan böyle isim açıklamayacağız. Yabancı oyuncu tranferinde Fransa Ligi ağırlıklı oyuncuları takip ediyoruz" diye konuştu.

KOMBİNE SATIŞLARI BAŞLADI

Türkmen, kombine biletlerin Orduspor Store Magazası’nda satışa sunulduğunu belirterek "Protokol tribünü kombine biletleri Ordu Valiliği’nden tedarik edilebilir.

Kombine bilet fiyatları kale arkası 300 lira, maraton 600 lira, kapalı 900 lira, VIP 3 bin lira, protokol 20 bin lira olarak belirlendi. Lig maçlarındaki bilet fiyatları ise 20 lira ile 2 bin 500 lira arasında değişiyor.

Oldukça yoğun bir talep var. Biletlerin satışa sunmasının ardından 2 saat içerisinde 81 bin liralık bilet satışı gerçekleştirdik. Kombine biletlerin 1 haftada tükenmesini bekliyoruz" dedi.

Nedim KOVAN/DHA

Haberin Devamı