Sağlık Orgazmın püf noktaları

Orgazmın püf noktaları

Paylaş
Orgazmın püf noktaları

Daha büyük ve güçlü orgazmlar yaşamak için bazı püf noktalarına dikkat etmelisiniz. İşte, orgazm tüyoları…

Daha büyük ve daha çok zevk veren orgazm anları, sevişmelerinizi daha mutluluk verici ve kuşkusuz daha ateşli hale getirmek için olmazsa olmazlardandır.

Hazza odaklanın
Öncelikle seks hakkında endişelerinizi aklınızdan kovmalısınız. Çünkü endişelilik hali, seks konusunda limitinizi sınırlandırır. Zihninizde, toplumun koyduğu, cinselliği yasaklayan ya da baskılayan kanunları ve mitleri reddetmekle işe başlayabilirsiniz. Çünkü cinsellik mitleri, özellikle kadınları sekste edilgen, seksi istemeyen, zevk almasa da olur konumuna yerleştirdiğinden, aklınızda yer etmiş bu, aslında size ait olmayan fikirlerle seksten memnuniyet sağlamanız oldukça zor.

Seks esnasında kendinizi orgazmik hisleri elde etmeye odaklandırın. Beklenen aksiyon kendiliğinden, basitçe gelecektir.

Rahat olmayı öğrenin
Çiftler, sevişme heyecanı esnasında gerilimli olmaya meyillidirler. Ki bu uzun süren bir orgazm yaşamayı sağlayan bir şey olmadığı halde… Genital uyarılmanın kolay gerçekleşmesi için kendinizi rahat bırakıp sinir sisteminize teslim olmalısınız. Bu, baskının üzerinizden salınmasına ve tatmini kucaklamanıza izin verir.

Rahat olun ve bir an önce sonuca ulaşmak için acele etmeyin. Özellikle ön sevişmeyi uzun tutmak, daha güçlü bir orgazm için etkili bir yoldur.

Zevk vermek için dokunun
Partnerinizin hangi noktasına dokunarak ona zevk vereceğinizi biliyor ve buna uygun hareket ediyorsanız kendini size daha kolay teslim etmesi mümkün. Partnerinizin zevk alması, sizin de zevk almanızı kolaylaştırır. Zevk veriyor olmanın getirdiği haz, kendinizi orgazm olmaya odaklamanızı da sağlar.

Pelvik kaslarınızı geliştirin
Pelvik kaslarınızı geliştirici Kegel egzersizi yaparak seksüel tepkinizin daha güçlü olmasını, daha güçlü orgazmlar yaşamayı sağlayabilirsiniz. Kegel egzersizi, idrarınızı yaparken birkaç kez tutup bırakmak şeklinde gerçekleşiyor. Pelvik kaslarının sıkı olması rahim ile idrar torbasının sarkmasını ve istemsiz idrar kaçırmayı önlediği gibi cinsel ilişkide de çok yarar sağlıyor.


Acıyı önleyin, zevke dönüştürün
Uzun ve zevkli bir sevişme için bazı fiziksel koşulları yerine getirmelisiniz. Sevişme ve zevk alma elbette uzmanların da belirttiği sadece giriş-çıkışa odaklı bir şey değildir. Ancak seksin de bir gerçeğidir. Bu durumu acısız ve zevk verici hale getirmek için, sürtünme etkisini aza indirmelisiniz. Bunun için bir seks shop ziyareti yapıp kayganlaştırıcı jel edinebilirsiniz.

Klitorisin uyarılmasını sağlayın
Klitoris, kadın orgazmının en önemli noktasıdır. Bu nedenle klitorisin uyarılması, kadının orgazma ulaşmasını kolaylaştıran biricik etkendir. Kadının en iyi uyarıldığı pozisyon, erkeğin üstte olduğu pozisyondur. Yüz yüze bakılabilir olması nedeniyle bu, duygusal özellikleri en güçlü pozisyondur aynı zamanda.


Zincirleme orgazmı keşfedin
Kadınlar erkeklerden farklı olarak cinsel uyarı devam ettiği sürece art arda orgazm olabilirler. Buna zincirleme orgazm denir. Bu duyguyu yaşamak için, orgazmı yakaladığınız pozisyonda seksin devam etmesini sağlayarak yeni orgazmlar yaşayabilir, pozisyon değişikliği ile başka orgazm pozisyonu belirleyerek kesintisiz orgazm hazzı yaşayabilirsiniz.

Sevişme tecrübenizi artırın
Bazı kadınlar vajinal yoldan hiç orgazm olamazken, bazıları bir kısım ilişkide olurlar, bir kısım ilişkide olamazlar. vajinal orgazm, öğrenilmesi gereken bir orgazm türü olduğundan, defalarca ilişkide bulunarak o yetiyi kazanabilirsiniz. Cinsel ilişki tecrübeniz arttıkça zevk aldığınız pozisyonları gün yüzüne çıkarmanız da olanaklı hale gelir.

PUDRA.COM'DAN ALINMIŞTIR

2

Haberin Devamı