Siyaset Org.Başbuğ'dan yeni yıl mesajı
Paylaş
Org.Başbuğ'dan yeni yıl mesajı

Org.Başbuğ'dan yeni yıl mesajı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, "Türk Silahlı Kuvvetleri olarak, ebedi Başkomutanımız Atatürk’ün engin düşüncelerinin rehberliğinde yürüttüğümüz tüm faaliyetlerimizle, güçlü bir Türkiye idealine ulaşmanın gayreti içindeyiz" dedi.

Haberin Devamı

Orgeneral Başbuğ'un, Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde Türk Silahlı Kuvvetlerin mensuplarına hitaben yayımlanan yeni yıl mesajında en dikkat çekici cümle ise "Vatanın gayretli kimselerin omuzları üzerinde yükseleceğine inanarak çalışan nitelikli personelimizle, enerjimizi başka alanlarda tüketmeden, emin adımlarla bu hedefe doğru ilerlemeye devam ediyoruz." ifadesi oldu.

Orgeneral Başbuğ, mesajında şunları kaydetti:

"Türk Silahlı Kuvvetleri olarak ebedi Başkomutanımız Atatürk’ün engin düşüncelerinin rehberliğinde yürüttüğümüz tüm faaliyetlerimizle, güçlü bir Türkiye idealine ulaşmanın gayreti içindeyiz. Vatanın gayretli kimselerin omuzları üzerinde yükseleceğine inanarak çalışan nitelikli personelimizle, enerjimizi başka alanlarda tüketmeden, emin adımlarla bu hedefe doğru ilerlemeye devam ediyoruz. Güçlü sağduyusu ve daima yanımızda hissettiğimiz güveni ile yüce ulusumuzun, bu faaliyetlerde özveriyle çalışanları, minnet ve şükran duygularıyla hatırlayacağına inanıyoruz.

Haberin Devamı

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atatürk ve silah arkadaşlarını, Türk milletinin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi şükranla anar; sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle Türk Silahlı Kuvvetlerinin fedakar mensuplarının, emeklilerinin ve aile bireylerinin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım."