Alışveriş - Moda Orlebar Brown'un yeni yüzü Jeremy Jauncey oldu
Paylaş
Orlebar Brown'un yeni yüzü Jeremy  Jauncey oldu

Lüks erkek giyim markası Orlebar Brown’un yeni kapsül yaz sporları koleksiyonunun kampanya yüzü, Beautiful Destinations’ın Kurucusu ve CEO’su Jeremy Jauncey oldu

Lüks kumaşları canlı desenler ve renklerle bir araya getirmesiyle bilinen Orlebar Brown, ayakkabıdan aksesuara kadar eksiksiz bir yazlık giyim yelpazesi sunuyor ve mayo kalıpları sayesinde oluşan küresel bilinirliğini koruyor.

Seyahat ve medya girişimcisi olan Jeremy Jauncey’nin birbirinden ayıramadığı gezi ve fitness tutkusu, onu Yaz Sporları Koleksiyonu için ideal elçi haline getirdi. Jauncey “Hem sağlık, hem de spor hayatımda çok büyük bir yer kaplıyor ve seyahat halindeyken egzersiz yapmak istediğimde yaratıcı olmak gerekebiliyor.” diyor ve ekliyor: “Aklımda en çok yer eden egzersiz deneyimlerim arasında Fransız Polinezyası’ndaki ananas tarlalarındaki sürat koşuları, Maldivlerde köpek balıkları ve kaplumbağalar eşliğindeki serbest dalış ve Filipin ormanlarını kaplayan kütük ve dallarla yaptığım “ağırlık” çalışmaları var. Bunları yapabilmek için hafif ve yüksek kalite giysilere ihtiyaç duyuyorum. Dolayısıyla koleksiyondaki favori parçam, nerede olursam olayım giyebileceğim Orlebar Brown’un Bulldog Sport şortu.”

Geçmişte Jack olarak bilinen Bulldog Sport, çok satan klasik Bulldog tarzda ve koleksiyonda yaza özel beş yeni renkle kendine yer buluyor: Beyaz Okyanus, Anemone, Gök Mavisi, Nar Kırmızısı ve Çimen Yeşili. Bulldog şortlara daha esnek, sportif ve çok yönlü bir kimlik kazandıran yeni dokunuş, içerdiği yüzde 13 elastan ile hareket özgürlüğü sağlayan ultra hafif naylon kumaşla elde edildi. Yeni Setter Sport serisi de aynı kumaştan elde edilen retro bir tarzla, daha kısa paça boyuyla, Abanoz, Tehlike Turuncusu, Deniz Mavisi ve Okyanus Mavisi seçenekleriyle sunuluyor.

Yaz Sporları koleksiyonu, merkezine teknik kumaşları ve inovatif tasarımı alırken bir yandan da aktif uğraşlar ile dinlenme zamanları arasındaki giysi değiştirme ihtiyacını minimuma indirecek stilini ve kesimlerini muhafaza ediyor. Özel kesim OB-T tişört ve kısa kollu polo Sebastian tişört gibi klasik modeller, performansı önceliklendirecek şekilde gözden geçirildi ve vücut ısısıyla birleştiğinde uzak kızılötesi ışın (FIR) üreten biyo-seramik kumaşla yeniden üretildi. Yapılan araştırmalar, bu malzemenin yanma hissini azalttığını, kan dolaşımını arttırdığını ve egzersiz sonrası iyileşmeyi hızlandırdığını gösteriyor.

Sörf sırasında cilt için 50 derecelik (UPF) ideal koruma sağlayan UV- dayanıklılığının yanı sıra içeriğindeki %11 likrayla sınırsız bir esneklik sunan kumaşıyla melanj ya da beyaz renkteki Rash guard modellerinin huni yaka ve kısa fermuarlı seçenekleri mevcut. Üç renk seçeneği sunan “yüzülebilir ayakkabı” Larson ise gerçek bir inovasyon harikası. Markanın kurucusu Adam Brown bu iş birliğiyle ilgili olarak: “Yaz Sporları koleksiyonunun elçi seçiminde Jeremy aklımıza ilk gelen isimdi. Maceraya duyduğu bitmek bilmez açlık, girişimci bir ruh ve fitness’a olan bağlılık gibi ortak noktalarımız var. Sık seyahat eden biri olarak Jeremy giysilerini güneş, deniz ve ter gibi farklı aşındırıcılarla karşı karşıya getiriyor. Dolayısıyla onun valizinin ayrılmaz unsuru olan Orlebar Brown parçalar, koleksiyonun dayanıklılığının bir göstergesi.” dedi.

Haberin Devamı