Spor Orta sahaya dev Fransız

Orta sahaya dev Fransız

Paylaş
Orta sahaya dev Fransız

Orta sahasını dünyaca ünlü bir oyuncuyla güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Arsenal'in 1.91'lik Fransız yıldızı Diaby'ye kanca attı

Fenerbahçe’nin, Premier Lig ekiplerinden Arsenal’de top koşturan Abou Diaby’nin peşinde olduğu ifade edildi.

Orta sahasını güçlendirmek için Lassana Diarra (Real Madrid), Alou Diarra (Bordeaux), Mohamed Sissoko (Juventus), Moussa Sissoko (Toulouse), Gökhan İnler (Udinese) ve Mehmet Topal’la (Valencia) ciddi şekilde ilgilenen, ancak bu futbolculardan hiçbirini renklerine bağlayamayan sarı-lacivertli kulübün, Diaby için Arsenal ile temasa geçtiği bildirildi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılacak olmaları nedeniyle güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın talebini dikkate alan yönetimin, 1.91 boyundaki Fransız futbolcu için İngiliz ekibine 10 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği vurgulandı.

Arsenal’in bu cazip teklifi ciddi biçimde düşündüğü, ancak Abou Diaby konusunda Fenerbahçe’ye henüz olumlu veya olumsuz bir cevap vermediği belirlendi.

NASRİ VE FABREGAS KALIRSA ONAY VERİLECEK

Barcelona’nın uzun süredir ısrarla istediği Cesc Fabregas’ın yanı sıra Samir Nasri’yi kadrosunda tutmaya çalışan Arsenal Menajeri Arsene Wenger’in gelişmeleri beklediği ve bu nedenle sarı-lacivertli kulübün teklifine yanıt verilmediği ortaya çıktı.

Wenger’in, Fabregas ve Nasri’nin takımda kalmaları halinde Diaby’nin, Fenerbahçe’ye satışına onay vereceği öğrenildi. Fransız menajerin, iki yıldızın Arsenal’den ayrılmaları durumunda ise Diaby’nin satışını onaylamayacağı ifade edildi.

Haberin Devamı