Dünya Örümceğin ısırdığı kulağı eridi

Örümceğin ısırdığı kulağı eridi

Paylaş
Örümceğin ısırdığı kulağı eridi

İtalya'da tatil yapan 22 yaşındaki Hollandalı kadın, dünyanın en tehlikeli canlılarından biri nedeniyle neredeyse kulağından oluyordu. Örümcek ısırığı nedeniyle kulağının yarısı eriyen kadın, plastik cerrahiyle yeniden sağlığına kavuştu

İtalya’da tatile giden genç bir kadın, kahverengi kesiş örümceği (Mediterranean recluse) ısırığı nedeniyle kulağından oluyordu.

Haberin Devamı

Tek bir ısırılıkla deriyi ve yağ dokusunu eriten bir zehir salan örümceğin kendisini ısırdığını fark etmeyen geçn kadın, bir gün acı içinde uyandı.

Kulağı ve yüzü şişmeye ve kızarmaya başlayan kadın, İtalya’da bir hastaneye gitti. Hastanede kendisine verilen antihistamin doğal olarak çözüm sunmayınca, genç kadın çaresiz bir şekilde ülkesine döndü.

Hollanda’ya döndüğünde kulağı erimeye başlayan genç kadın, doktorların kontrolüne alındı ve çlü doku cerrahlar tarafından alındı.

Ardından, plastik cerrahi ile kaybolan kısım yeniden oluşturuldu. Avrupa ve ABD dahil birçok bölgede yaşayan kahverengi kesiş örümceği, deri üzerinde kapanmayan yaraya neden oluyor ve en tehlikeli canlılardan biri olarak kabul ediliyor.


NTV

Haberin Devamı