Gündem Oryantalden taksi şoförüne dayak

Oryantalden taksi şoförüne dayak

Paylaş
Oryantalden taksi şoförüne dayak

23 yaşındaki oryantal Serap Yardımcı, taksi sürücüsü 32 yaşındaki Aykut Oğuz'u tekme tokat dövdü

Bursa'da gece kulübünde oryantallik yapan 23 yaşındaki Serap Yardımcı, iş çıkışı kendisini kaldığı apartmana bıraktıktan sonra evine girmek istediğini öne sürdüğü taksi sürücüsü 32 yaşındaki Aykut Oğuz'u dövdü. Eline bıçak alıp taksi sürücüsünü evden kovan Yardımcı daha sonra telefonla polise haber verdi. 2.60 promil alkollü olduğu belirlenen kadın ifadesinin alınması ardından serbest bırakılırken, kaçan ve daha sonra polise teslim olan 0.93 promil alkollü taksi şoförü “Amacım onu evine bırakmaktı” dedi.

TIRNAKLARIYLA YIRTTI

Haberin Devamı

Bursa'da bir gece kulübünde oryantal olarak çalışan Serap Yardımcı çalıştığı gazinodan aşırı derecede alkol aldıktan sonra durakta bekleyen Aykut Oğuz’un kullandığı taksiye bindi. İddiaya göre Serap Yardımcı'yı merkez Osmangazi İlçesi Çekirge Mahallesi'ndeki evine getiren Aykut Oğuz, düşmemesi için koluna girdiği Serap Yardımcı'nın evine girdi. Eve gelen sürücüden çıkmasını isteyen Serap Yardımcı, Aykut Oğuz'a tekme- tokat saldırıp, tırnaklarıyla yüzüne zarar verdi. Daha sonra mutfaktaki bıçağı alan oryantal, sürücünün korkup kaçması sonucu polisi arayarak "Erkek arkadaşımı bıçakladım. Gelin beni alın” dedi.

'AŞIRI ALKOLLÜYDÜ'

Bir süre sonra gelen polislere arkadaşını bıçaklamadığını evine zorla giren taksi sürücüsünü dövüp bıçakla kovaladığını söyledi. İfadesi alındıktan sonra getirildiği hastanede 2.60 promil alkollü olduğu belirlenen Serap Yardımcı serbest bırakılırken olaydan 4 saat sonra polise gelip teslim olan Aykut Oğuz'un da 0.93 promil alkolü olduğu belirlendi. ifadesinde suçlamayı kabul etmeyen Oğuz, “Müşteri olarak aracıma bindi. Aşırı alkollüydü. Yürümekte güçlük çektiği için evine kadar refakat ettim. Sonra birden bana saldırdı. İyiliğimin bedelini dayak yiyerek ödedim. Beni bıçaklayacaktı. Kaçarak kurtuldum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Polis, Serap Yardımcı’nın şikayeti üzerine ifadesini aldığı Aykut Oğuz ile ilgili ‘Konut dokunulmazlığını ihlal' suçundan işlem başlattı.

Erdoğan PAÇİN/BURSA, (DHA)