Magazin Oscar ödüllerinde Sean Penn şoku

Oscar ödüllerinde Sean Penn şoku

Paylaş
Oscar ödüllerinde Sean Penn şoku

Ünlü aktör Sean Penn'in, Oscar töreninde en iyi yönetmen ödülünü vermek için çıktığı sahnede, Alejandro Gonzalez Inarritu için yaptığı ırkçı olarak nitelendirebilecek soğuk şaka törene gölge düşürdü

Oscar'ı kazanan Alejandro Gonzalez Inarritu için: “Kim bu ….’na buraya gelmesi için yeşil kart verdi” diyen Sean Pean’ in bu tatsız şakasından sonra salonda bulunan davetliler şok oldu . Amerika'da ve dünyanın dört bir tarafında televizyon başındaki özellikle Latin kökenli izleyiciler sosyal medya üzerinden Sean Pean'i ağır bir dille eleştirdiler.

Haberin Devamı



Ödülü, Sean Penn'in elinden alan ünlü direktör Alejandro Gonzales Inarritu yaptığı konuşmanın sonunda, Meksikalı olmaktan gurur duyduğunu ve ödülü ülkesine ve dünyanın dört bir köşesinde yaşayan Latinlere ithaf ettiğini söyledi.

Ödül töreni sonrasında Sean Penn'in konuşmasını hatırlatan basın mensuplarına yönetmen, "Ben komik buldum. Yalnızca gerçek arkadaşlıkların hayatta kalabildiği dünyada benim Sean ile biraz vahşi bir ilişkimiz oldu hep. 21 Gram'da birlikte çalışırken de hep böyle şakalar yapardı. Ben de ona, size şimdi söyleyemeyeceğim ağır espriler yapmışımdır" dedi.