Yaşam Oscar'ın laneti Sandra'yı da vurdu

Oscar'ın laneti Sandra'yı da vurdu

Paylaş
Oscar'ın laneti Sandra'yı da vurdu

Daha önce 9 kadın oyuncu Oscar'ı kazandıktan sonra boşanmıştı. 2 hafta önce Oscar'ı kazanan Sandra Bullock bu listeye 10'uncu kadın olarak adını yazdırabilir

'KİŞİSEL SORUNLAR'

Haberin Devamı

Amerikalı oyuncu Sandra Bullock (45), 2 hafta önceki Oscar töreninde ‘en iyi kadın oyuncu’ ödülünü almıştı. Sanra Bullock’un ‘The Blind Side’ filminin önümüzdeki salı İngiltere’de yapılacak galasına ‘beklenmedik kişisel nedenler’ yüzünden katılamayacağı bildirildi.

Bu ‘beklenmedik kişisel nedenler’in ünlü oyuncunun kocası Jesse James (40) tarafından aldatıldığını öğrenmesi olduğu ortaya çıktı.

'YATAKTA SANDRA'YI İZLEDİK'

Vücudunun neredeyse tamamı dövmelerle kaplı Michelle McGee adlı manken, Jesse James ile 11 aydır ilişki yaşadıklarını açıkladı. Michelle McGee “Sandra Bullock geçen mayısta MTV’den ödül alırken ikimiz yatağa uzanmış televizyondan onu izliyorduk” dedi.

Sandra Bullock evi terk etti. Jesse James’in eski eşi porno yıldızı Janine Lindemulder’in de vücudunun büyük bölümü dövmelerle kaplıydı. Eğer Sandra Bullock kocasından boşanırsa Oscar kazandıktan sonra eşinden ayrılan 9’uncu kadın olacak.

Haberin Devamı

OSCAR’IN LANETİNE YAKALANAN OYUNCULAR

Reese Witherspoon kocası Ryan Phillpe’ten, Kim Basinger eşi Alec Baldwin’den, Hillary Swank, Chad Lowe’den, Halle Berry, Eric Benet’den, Kate Winslet de Sam Mendes’ten Oscar’ı kazandıktan bir yıl sonra boşanmıştı.

Emma Thompson eşi Kenneth Branagh’dan, Geena Davis kocası Jeff Goldsblum’dan, Helen Hunt, Hank Azaria’dan ve Angelina Jolie, Billy Bob Thornton’dan Oscar’ı elde ettikten 2 yıl sonra ayrılmıştı.