Gündem Osmaniye, Süper Loto talihlisini arıyor

Osmaniye, Süper Loto talihlisini arıyor

Paylaş
Osmaniye, Süper Loto talihlisini arıyor

Osmaniye, Süper Loto talihlisini arıyor

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto’nun bu haftaki çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan 2 kupondan birinin Osmaniye’deki 13 No’lu bayii olan Uğur Büfe’de oynandığı anlaşıldı.

Haberin Devamı

Süper Loto’nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen 2 kişi, 9 milyon 518 bin 441 lira 75’er kuruş ikramiye kazandı. Kimliği öğrenilemeyen talihlilerden biri Bursa’nın Kestel İlçesi’nde, diğerinin de Osmaniye’nin Alibeyli Mahallesi Dr. Ahmet Alkan Caddesi’ndeki Uğrak Büfe’den oynadığı belirlendi.

Osmaniye’de şanslı kuponun oynandığı 13 No’lu Bayii 50 yaşındaki Veli Çomalak, haberin duyulmasının ardından telefon yağmuruna tutulduğunu, ayrıca sabah saatlerinden itibaren de şans oyunu oynamak isteyenlerin kuyruk oluşturduğunu söyledi. Süper Loto’nun çekileceği gün 4 bin civarında kupon oynandığını ifade eden Çomalak, “Telefonlar susmuyor, herkes talihliyi merak ediyor. Muhtemel kendini gizleyecektir çünkü rakam çok büyük” dedi. Uğur Büfe’ye gelen Osmaniyeliler de, merak ettikleri talihliye, “Talihli, ikramiyenin kendisine çıktığını belli etmesin. Eşini boşamasın ve ailesine sahip çıksın. Şimdi akrabası çoğalır, parasını çarçur etmesin ve iyi bir yatırım yapsın, bilmiyorsa bilene sorsun” tavsiyesinde bulundu.

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)