Gündem ÖSYM'den veri güvenliği ihalesi

ÖSYM'den veri güvenliği ihalesi

Paylaş
ÖSYM'den veri güvenliği ihalesi

ÖSYM, cevap kağıdı okuma sistemlerinin yenilenmesi ve veri güvenliğinin sağlanmasına ait mal alımı için ihale açtı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), cevap kağıdı okuma sistemlerinin yenilenmesi ve veri güvenliğinin sağlanmasına ait mal alımı için ihale açtı.

Buna göre cevap kağıdı okuma sistemlerinin yenilenmesi ve veri güvenliğinin sağlanması için ''2 adet cevap kağıdı okuma'', ''10 adet yönetim'' ve ''1 adet güvenlik kayıt sistemi'' alınacak.

İhale, 12 Ekim 2010 tarihinde saat 10.00'da ÖSYM'de ''açık ihale usulü'' ile gerçekleştirilecek.

Söz konusu malzemelerin teslim tarihi işe başlama tarihinden itibaren 90 gün olarak belirlendi.

Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede, tekliflerin değerlendirilmesinde yerli istekliler lehine fiyat avantajı uygulanmayacak.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihalede katılımcılar şartnameyi bedel ödeyerek ÖSYM Planlama ve Mali İşler Müdürlüğünden satın alabilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları ise ihale günü ihale saatine kadar ÖSYM Planlama ve Mali İşler Müdürlüğüne verilecek.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.

Öte yandan ÖSYM, kurumsal veri depolama sistemlerinin sığasının genişletilmesine ait 2 kalem mal alımı işini ihaleye çıkardı.

İhale ile 1 adet emc Vmax ek ürünleri ve 1 adet emc Clariion Cx4-120 ek ürünleri, ''açık ihale usulü'' ile satın alınacak.

İhale, 13 Ekim 2010 tarihinde saat 10.00'da ÖSYM'de yapılacak.

Alınacak olan malzeme işe başlama tarihinden itibaren 90 gün içinde teslim edilecek.

Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede şartname bedel ödenerek, ÖSYM'den satın alınabilecek.

AA