Türkiye (Son Dakika) Otelde eşi ve 2 çocuğunu öldüren sanık hakim karşısında

Otelde eşi ve 2 çocuğunu öldüren sanık hakim karşısında

Paylaş
Otelde eşi ve 2 çocuğunu öldüren sanık hakim karşısında

Aydın'daki bir otelde eşi ve 2 çocuğunu öldüren 31 yaşındaki Fatih Yavuz, ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. İlk duruşmada savunma yapmayan Yavuz’un davayla ilgili yayın yasağı getirilmesi istemi reddedilirken; duruşmayı ertelendi

Olay, 5 Aralık 2015’te, Hükümet Bulvarı’ndaki bir otelde meydana geldi. Kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi 20 yaşındaki Halime Yavuz ile kızı 3 yaşındaki Gülfer Yavuz ve oğlu 1 yaşındaki Polat Can Yavuz’u öldürmek suçundan yargılanan Fatih Yavuz, bugün Aydın 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk kez hakim karşısına çıktı.



’Üstsoy veya altsoydan birini, eşi ve kendini savunamayacak durumda bulunan kişiyi tasarlayarak öldürme’ suçlarından 3 kez müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan sanık, ilk duruşmada ifade vermedi. Bir sonraki duruşmada savunma yapacağını belirten Fatih Yavuz’a, savunması için süre tanındı.



YAYIN YASAĞI TALEBİNE RED

Davayla ilgili haber yapılmasını istemeyen Fatih Yavuz, yayın yasağı getirilmesini istedi. Ancak mahkeme heyeti bu istemi de kabul etmedi. Halime Yavuz’un babası Mehmet Karcı’nın şikayetçi olma istemi kabul edildi. Bir sonraki duruşma, 27 Ocak 2017’ye ertelendi. Sanık Yavuz, eşi Halime Yavuz’u ile iki çocuğunu bıçaklayarak öldürmüştü. 4 yıldır evli olduğu eşinin kendisini aldattığını iddia eden Fatih Yavuz, Emniyet Müdürlüğü’nde "Eşimin, ’Çocuklar senden olmayabilir’ demesi üzerine kendimi kaybettim" demişti.


Korkunç cinayette kan donduran ayrıntılar!

Haberin Devamı